Antena Meniu Search
x

Horoscop 20 martie 2018. Banii ies în cale, decizii în dragoste şi alegeri riscante în carieră

Horoscop 20 martie 2018, vibraţia zilei: mare atenţie, astăzi nu e ziua potrivită pentru a purta negocieri!

Horoscop 20 martie 2018: astăzi ies banii în cale unor zodii, vor fi luate decizii în dragoste, dar atenţie la serviciu! - Observator

Horoscop 20 martie 2018, vibraţia zilei: mare atenţie, astăzi nu e ziua potrivită pentru a purta negocieri! Există riscul să nu fiţi pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de discuţii şi să iasă prost. Însă e momentul propice să vă dedicaţi unor activităţi independente. Reluaţi proiectele voastre pe care nu le-aţi terminat şi roadele vor veni curând.

Balanța decide că e timpul pentru o relație de dragoste serioasă, iar Scorpionul e convins că e momentul să-și schimbe viața. Racii, în schimb, aşteaptă să primească o importantă sumă de bani.

Horoscop 20 martie Berbec

Așteptarea a luat sfârșit! Astăzi, mai mult ca oricând, contează ce zici, nu ce faci. Berbecii sunt sfătuiți să își aleagă cuvintele cu grijă, deoarece mesajul lor va ajunge departe. Vorbele aruncate în vânt aduc doar probleme. Moto-ul zilei este: "Fii sincer, politicos și curajos". Folosește-ți farmecul pentru a convinge și evită cu orice preț confruntarea.

Horoscop 20 martie Taur

Emoțiile taurilor se schimbă de la o oră la alta, ceea ce îi impiedică să-și deschidă inima în fața celorlalți. Deși în mod normal preferi să fii sincer și comunicativ, astăzi alegi singurătatea. Stai fără grijă, însă, vei începe să discuți de toate cu toți imediat cum emoțiile se estompează. 

  • Consultă și previziunile astrologice din Anul nou chinezesc, al Câinelui de Pământ

Horoscop 20 martie Gemeni

Prietenii și colegii se întreabă fără încetare de unde ai atât de multă energie. Te simți atât de bine, încât nici tu nu știi ce ți s-a întâmplat. Un singur lucru nu uita: unii nu prea au chef de vorbă. Nu e nimic personal!

Horoscop 20 martie Rac

Astăzi, Racii sunt atât de concentrați la carieră și la banii pe care urmează sa-i primească încât uită de alte aspecte ale vieții. Nu e de dorit să îți ignori familia sau prietenii, motiv pentru care puțină atenție nu ar strica. E posibil ca unii Raci să ia o decizie extrem de importantă cu privire la direcția de viitor. De reținut: nimeni nu e „prea ocupat” pentru cei dragi. E doar o problemă de priorități.

Horoscop 20 martie Leu

Leii sunt cu gândul la o singură activitate. Atât de important li se pare, încât nu reușesc să se concentreze nici măcar la serviciu. E necesar să spui stop, preț de câteva ore, există și alte lucruri importante în viață. Vestea bună, îți vei reveni în câteva zile dacă depui puțin efort.

Horoscop 20 martie Fecioară

Fecioara este extrem de interesată de un parteneriat. Poate fi o persoană care deține anumite calități ce ei îi lipsesc, sau o persoană care poate să îi ușureze munca. Deși planul e bun, în teorie, alege cu grijă noul camarad. În câteva zile ai putea realiza că ai făcut o alegere greșită. Horoscopul îţi recomandă să asculţi toate sfaturile și gândește înainte de a acționa!

Horoscop 20 martie Balanță

Deși prietenii te știu de albinuță, care sare din floare în floare, a venit timpul să spui stop. Ce e prea mult strică. Poate e timpul pentru o relație serioasă. Și nu doar în plan personal. E una dintre acele zile în care decizi să-ți schimbi viața și să alegi cu mai multă grijă oamenii. Caută-i pe cei care sunt pasionați și consecvenți. Până la urmă ești Balanță, echilibrul e tot ce contează pentru tine!

Horoscop 20 martie Scorpion

Scorpionul e uimit de câte idei îi pot trece prin cap. Din senin, conștientizezi cât de ușor e să faci schimbările la care te-ai gândit atât de mult timp. Realizezi că e foarte simplu să scapi de obiceiurile care te țineau în loc, mai ales dacă discuți despre ele cu un prieten. Problema e alta: de realizat, realizezi, dar până treci la acțiune mai durează... 

Horoscop 20 martie Săgetător

E o zi de marţi în care se pare că nu există nicio limită pentru Săgetători. Au impresia că pot rezolva orice problema le vine în cale. Ba chiar au senzația, în sfîrșit, că vor putea să trăiască pe măsura entuziasmului ce-i definește. Secretul: muncesc cu drag și cu bucurie. Cel puțin până când se întristează iar, dintr-un motiv știut numai de ei. 

Horoscop 20 martie Capricorn

Cu puțin noroc Capricornul va rezista tentației de a spune stop, frustrat de progresul înregistrat. Planul e ambițios, nu e de mirare că te îndepărtezi de obiective. Ar fi bine să te înarmezi cu răbdare. Lucrurile vor fi duse la bun sfârșit, doar că durează ceva mai mult. 

Horoscop 20 martie Vărsător

Vărsătorii realizează că trec printr-o perioadă în care ce fac în carieră e plictisitor. Din fericire, tot în această zi, o doza de optimism îi inundă. Important e să nu fie indeciși, e timpul pentru decizii importante și, chiar dacă drumul va fi plin te obstacole, vor ajunge acolo unde și-au dorit mereu. Locul în care se simt împăcați cu propria persoană. Merită, așadar, să treacă peste toate greutățile.

Horoscop 20 martie Pești

Peștii înfruntă greutățile de parcă ar fi la maraton. O nouă problemă? Te enervezi, dar încerci şi reuşeşti să o rezolvi. Vine o furtună? Foarte bine, termini treaba cu câteva ore înainte! Curajul și încrederea sunt la cote înalte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Inedit » Horoscop 20 martie 2018. Banii ies în cale, decizii în dragoste şi alegeri riscante în carieră