Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop 21 martie 2018. O zi cu bani, noroc și iubiri pătimașe. Informații la zi pentru toate zodiile

Horoscop 21 martie 2018. Racul se vindecă de o boală cumplită, Peștii își înșeală partenerul iar Fecioara are un noroc spectaculos.

de Redactia Observator

la 20.03.2018 , 17:20

Horoscop 21 martie 2018. O zi cu bani, noroc și iubiri pătimașe. Informații la zi pentru toate zodiile - Observator.tv

Horoscop 21 martie 2018. Racul se vindecă de o boală cumplită, Peștii își înșeală partenerul iar Fecioara are un noroc spectaculos.

Taurul face praf banii firmei într-o deplasare, Berbecul trece la atac pentru prietenul său, iar Scorpionul are parte de noi aventuri pătimașe.

Horoscop 21 martie 2018 pentru Berbec

Articolul continuă după reclamă

Berbecul astăzi va fi preocupat de soarta unuia dintre colegii săi. Această persoană o să vă spună că, din cauza conflictelor frecvente cu superiorii săi, vrea să renunțe la job. Veți încerca să-l descurajați, dar colegul dvs. va refuza să audă orice argument. Ca rezultat, vă veți întoarce acasă, simțindu-vă că i s-a făcut o nedreptate, mai ales că această persoană este una responsabilă și decentă, înzestrată cu un înalt profesionalism și care a fost în permanență lângă voi atunci când ați avut nevoie. Veți hotărâ să acționați în apărarea colegului și prietenului dumneavoastră. Este tot ce puteți face pentru el.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 21 martie 2018 pentru Taur

Taurul pe 21 martie merge să viziteze un loc pitoresc pe banii firmei. Șefii te-au trimis să te documentezi și tu admiri frumusețile împrejurimilor și băștinașele de sex opus. O să aveți timp să faceți și câteva fotografii obiectivelor de muncă, dar majoritatea pozelor vor conține cu totul altceva. Puneți aceste fotografii pe rețelele sociale și vor atrage zeci de like-uri, dar vă veți enerva și sefii, când vor vedea cu ce v-ați ocupat acolo. Totuși, după ce publici pozele, o persoană va veni la tine cu o idee de afaceri, ceea ce te va face mult mai bogat mai târziu.

  • Consultă și previziunile astrologice din Anul nou chinezesc, al Câinelui de Pământ

Horoscop 21 martie 2018 pentru Gemeni

Gemenii vor acționa astăzi ca pacificatori. Mai întâi veți stinge un conflict foarte complex, care a izbucnit între colegii tăi. Seara, te hotărăști să dai un telefon celui mai bun prieten al tău și să-l găsești într-o stare proastă. Se pare că el și partenera sa se certau între ei. Îi împăcați și pe ei și deja ar trebui să te întrebi dacă nu cumva talentul tău pacificator poate fi transformat într-o afacere.

Horoscop 21 martie 2018 pentru Rac

Racul din 21 martie 2018 se va vindeca de o boală sau o grea suferință, la o persoană care își va proclama perseverent expertiza într-o zonă de specialitate (medic stomatolog, neurolog, etc). Odată cu rezolvarea acestei probleme pierdeți și o foarte mare sumă de bani, strânsă de familie. Partenerul de viață nu va fi prea încântat de acest lucru, însă va accepta, văzând că toată lumea insistă. Important e că vă faceți bine și multă lume va răsufla ușurată.

Horoscop 21 martie 2018 pentru Leu

Leul în această zi are probleme de exprimare. Dacă vă aflați în negocieri importante sau vorbiți public, faceți mai întâi exerciții. Citește o poezie în fața unei oglinzi sau spune o poveste scurtă, altfel o să râdă oamenii de tine la eveniment. Dacă discursul va merge bine, totul este rezolvat. Nu ezitați și nu vă îndoiți de dumneavoastră. Veți avea un succes triumfător. Apropo, încrederea în sine și un zâmbet vă vor ajuta să vă compensați lipsa de elocvență. 

Horoscop 21 martie 2018 pentru Fecioară

Fecioara pe 21 martie 2018 va găsi un obiect de valoare aparținând altcuiva. Este posibil să fie un telefon de mare valoare sau un alt obiect de lux. O să aveți o dilemă - este necesar să returnați obiectul proprietarului său de drept, sau puteți păstra descoperirea valoroasă pentru voi? Prin urmare, veți asculta tot ceea ce vă spune conștiința dvs. și, în această seară, plasați un anunț pe un site. Persoana căreia îi returnați acest obiect valoros vă va fi sincer recunoscătoare. În plus față de "vă mulțumesc", veți primi un cadou cel puțin la fel de valoros ca obiectul returnat.

Horoscop 21 martie 2018 pentru Balanță

Balanța nu va face în această zi nimic senzațional. Viata voastra va fi la fel ca si in celelalte zile. Dar, mergând în cercul tău veșnic de "familie - lucru - domiciliu", te vei întrista din cauza gândului că poate îți irosești viața și tinerețea . Poate organizați ceva cu prietenii seara, încercând să mai dați uitării din tristețe. Totuși, știți foarte bine ce vă lipsește, dar încercați să vă abțineți pentru că știți că nu vă iubește la fel de mult. Mai bine o suferință mică acum, decât una mai mare mai târziu.

Horoscop 21 martie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii în această zi își vor schimba radical viața personală. Dacă ești singur, astăzi vei întâlni o persoană cu care vei dori să te căsătorești din primul minut de conversație. Dacă aveți un partener sufletesc, o astfel de întâlnire vă va face să vă gândiți. Dacă prețuiești romantismul tău actual, fugi de ispită. Și invers - dacă romantismul se epuizează, puneți-i pauză o perioadă să începeți imediat să construiți o nouă relație de dragoste. E ce vă caracterizează. Scorpionul iubește mult și se înțeapă des. Asta nu înseamnă ceva rău, neapărat.

Horoscop 21 martie 2018 pentru Săgetător

Sagetatorul în această zi este recomandat să petreacă timp în aer liber. Bucurați-vă de primăvară, dar nu uitați de o obligație nerealizată față de o ruda a voastră mai în vârstă. Apropo, va fi foarte frumos daca îi faceți o invitație la plimbare! Ruda va uita în curând ceea ce ați promis că veți îndeplini, dar nu ați făcut-o și o să se bucure că ați băgat-o în seamă.

Horoscop 21 martie 2018 pentru Capricorn

Capricornii vor petrece această zi într-o dispută cu unul dintre colegii lor. Vi se va încredința un proiect comun, caracterizat printr-o complexitate sporită. Înainte de a îndeplini această sarcină, decideți să faceți un plan pas cu pas, detaliind cine ce face și în când va fi făcut. Bineînțeles, partenerul dvs. va insista asupra opusului (spunând: lucrăm așa cum vine, toate greșelile se rezolvă, vom rezolva totul mai târziu). Disputa dvs. va dura câteva ore, consumând timp prețios. Asumați-vă de la început conducerea proiectului sau cereți asta superiorului dumneavoastră. Colegul vostru e plecat cu sorcova, habar n-are ce face și o să vă pună în pericol serviciul.

Horoscop 21 martie 2018 pentru Vărsător

Varsatorul in aceasta zi va fi deosebit de frivol, adică ușuratic, si va flirta cu o persoana nou întâlnită. Partenerul ales va observa acest lucru și nu o să lase lucrurile așa. O să vă facă o scenă teribilă și apoi va refuza complet să comunice cu dvs. De aceea oaspeții care vin să vă viziteze stau într-o atmosferă de tăcere opresivă și apoi merg supărați acasă. Puteți să depășiți acest conflict, dacă imediat recunoașteți că v-ați permis prea multă libertate în discuția cu această nouă cunoștință. Chiar nu era necesar să vi se scurgă ochii după orice fetișcană.

Horoscop 21 martie 2018 pentru Pești

Peștilor nu li se recomanda astăzi sa se joace cu sentimentele altora. Înainte de a vă înșela partenerul, gândiți-vă la consecințe. Va fi mult mai bine dacă vă puneți în locul persoanei care e pe cale să fie înșelată. Acest lucru vă va ajuta să vă dați seama cât de rău este ca cineva să-și bată joc de tine. Nu este bine să trișezi, chiar dacă ai nevoie de o minciună pentru a ascunde un adevăr neplăcut (să nu uiți că cel mai crud adevăr este mai bun decât minciuna în oricare dintre manifestările sale). Nu înșelați această persoană cu care sunteți. Vă poate face foarte mult rău.

(sursa)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscop 21 martie 2018. O zi cu bani, noroc și iubiri pătimașe. Informații la zi pentru toate zodiile