Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop 17 martie 2018. Bani, cadouri şi clipe memorabile pentru unele zodii

Horoscop 17 martie 2018. Taurii sunt sfătuiţi să nu plece în călătorii lungi, iar Racii sunt hotărâţi să ajungă la silueta perfectă pentru vară.

de Redactia Observator

la 16.03.2018 , 19:47

Horoscop 17 martie 2018. Bani, cadouri şi clipe memorabile pentru unele zodii. Va fi o zi perfectă pentru Capricorni! - Pixabay

Horoscop 17 martie 2018. Taurii sunt sfătuiţi să nu plece în călătorii lungi, iar Racii sunt hotărâţi să ajungă la silueta perfectă pentru vară.

Această sâmbătă promite amintiri memorabile pentru anumite zodii. Multe cupluri vor renunţa la vicii şi îşi vor găsi voinţa de a se împăca. Dar nu numai iubirea va înflori, ci şi câştigurile financiare, iar cei mai creativi nativi vor dobândi cunoştinţe utile în carieră.

Horoscop 17 martie 2018 Berbec

Articolul continuă după reclamă

Sâmbăta nu este zi de relaxare pentru Berbeci, care tind să fie prea stricţi cu ei înşişi şi cu gospodăria lor. De la primele ore ale dimineţii vă veţi trezi familia pentru a începe curăţenia. Acest eveniment va continua până târziu noaptea fără a vă lăsa nici puterea, nici dorința de a merge într-o excursie deja planificată, chiar dacă partenerul dumneavoastră nu este de acord cu această decizie şi insistă să vă răzgândiţi.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 17 martie 2018 Taur

Taurii sunt sfătuiţi să nu plece în călătorii lungi, care îi pot plictisi şi le pot strica bunadispoziţie în acest weekend. Dacă totuşi nu vreţi să renunţaţi la această idee, asiguraţi-vă că în maşina va fi şi un alt şofer dispus să conducă, pentru a vă oferi un răgaz de odihnă, în care puteţi să dormiţi sau să staţi pe telefon. Odată ajunşi la destinaţie, atmosfera va fi una plăcută, de care vă veţi bucura cu siguranţă.

Horoscop 17 martie 2018 Gemeni

Gemenii preferă să lenevească şi renunţă astăzi la toate lucrurile pe care şi le-au programat. Petrecerea de aseară a fost o idee excelentă pentru a vă detaşa de stresul provocat la muncă, dar v-a cauzat o lipsă foarte mare de somn. Seara în schimb, un vechi prieten vă va suna pentru a vă va propune să repetaţi experinţa. Desigur, veţi accepta, fără să staţi prea mult pe gânduri.

Horoscop 17 martie Rac

Racii sunt hotărâţi să ajungă la silueta perfectă pentru vară, dar riscă să ajungă la epuizare, în încercarea de a îndeplini multe sarcini provocatoare în foarte puţin timp. Din păcate, nu puteți pierde zeci de kilograme dintr-o dată, chiar dacă petreceți toată ziua în sală şi nici nu are rost să exageraţi pentru că vă poate afecta sănătatea. Va fi mult mai bine dacă faceți un plan pas cu pas, bazat pe o dietă echilibrată şi sport, iar rezultatele se vor vedea cu siguranţă.

Horoscop 17 martie Leu

Ziua de sâmbătă nu vine cu veşti senzaţionale pentru Lei, dar vor face aceştia o surpriză neaşteptată familei cu o achiziţie spontană. Puțin mai târziu, evaluând din nou acest subiect, veți înțelege că nu există niciun beneficiu practic din partea acestuia și că l-ați cumpărat numai printr-un capriciu. Această opinie va fi susţinută şi de partenerul dumneavoastră, dar pe un ton mult mai critic.

Horoscop 17 martie Fecioară

Fecioara îşi face astăzi curajul de a-i spune partenerului de viaţă un lucru extrem de important. Decideți că este timpul să încheiați această relație, dar vă este foarte greu să găsiţi cuvintele potrivite. Din această cauză, partenerul dumneavoastră actual nu va înţelege gravitatea situaţiei şi nu va considera că vorbiţi serios, ba mai mult, va continua să facă planuri comune de viitor, inclusiv pentru o nouă casă. Trebuie să aveţi grijă şi să puneţi lucrurile la punct, înainte ca situaţia să degenereze în defavoarea amândurora.

Horoscop 17 martie Balanţă

Balanţele pot da dovadă de egoism astăzi, atunci când au de făcut o listă de cumpărături importantă. Înainte de a face acest plan, asigurați-vă că țineți cont şi de dorințele celorlalţi membri ai gospodăriei. Este de asemenea posibil ca unul dintre ei să aibă nevoie de o achiziție urgentă a unor bunuri scumpe legate de studiu sau muncă. De asemenea, nu vă faceţi planuri de a pleca în acest weekend, dacă nu vreţi să rataţi o surpriză din partea unui oaspete important, care va apărea în mod neaşteptat la uşă.

Horoscop 17 martie Scorpion

Scorpionii nu se vor bucura de acest weekend aşa cum şi-ar dori. Aveţi un proiect important care nu mai poate fi amânat, aşa că veţi lucra până târziu, indignat de acest lucru. Numai noaptea târziu, veţi avea ocazia să vă alăturaţi unei petreceri între prieteni, dar la ora ora la care ajungeţi, toţi oaspeţii for fi foarte obosiţi şi prin urmare, din păcate, se va instala plictiseala.

Horoscop 17 martie Săgetător

Săgetătorii vor face o alegere foarte importantă astăzi. Vei determina cum ar trebui să fie viața ta personală, privind înapoi la evenimentele din trecutul tău recent. Dacă puteţi trece peste incidentul de care este vinovat partenerul dumneavoastră, depinde numaid e dumenavoastră. Dacă decideți că nu puteți depăși acest moment neplăcut, va trebui să vă gândiţi la divorț, dar şi la o modalitate cât mai blândă de a-l informa pe partener.

Horoscop 17 martie Capricorn

Această zi de sâmbătă va fi perfectă pentru Capricorni care vor fi invitaţi la o superbă cină romantică. Împreună vă veţi simţi atât de bine, încât veţi uita de existenţa celor din jur. Privind în ochii acestei persoane, veţi realiza că pentru voi, ei sunt întreaga lume, întregul univers și chiar mai mult. Dragostea ta nu poate fi încetinită nici de un moment neplăcut (cel mai probabil, o discuție despre afacerile tale de dragoste din trecut, inițiată de noul tău soț).

Horoscop 17 martie Vărsător

Vărsătorul va petrece această sâmbătă undeva în ţară. Nu veți fi impresionați nici de peisajul rural pitoresc, nici de contactul cu natura, dar veţi fi plăcut surprins de caracterul unei persoane pe care o veţi întâlni în această plecare. Deşi nu aţi crede, această persoană vă va da lumea peste cap şi veţi uita de toate problemele. O asemenea dragoste vă va împărți întreaga viață în perioade de dinainte și după şi veţi privi totul ca pe o şansă la fericire.

Horoscop 17 martie Peşti

Peştii reuşesc astăzi să vândă un obiect vechi, dar preţios. Amintiți-vă că mulți caută o astfel de raritate și veți stabili un preț foarte mare pentru acesta. Spre surprinderea dumneavoastră, persoana care va răspunde la anunț va fi imediat de acord să plătească o sumă atât de mare. Din păcate, după ce veți vinde acest element rar, veți afla pe Internet că merită mult mai mult decât ați spus.

(Sursa)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscop 17 martie 2018. Bani, cadouri şi clipe memorabile pentru unele zodii