Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop 22 martie 2018. Bani și lucruri scumpe, secrete și iubiri. Informații la zi pentru toate zodiile

Horoscop 22 martie 2018. Taurul învață ce este karma, Fecioara suferă din cauza unui câine bolnav, iar Balanța află un secret teribil.

de Redactia Observator

la 21.03.2018 , 17:23

Horoscop 22 martie 2018. Bani și lucruri scumpe, secrete și iubiri. Informații la zi pentru toate zodiile - Observator.tv

Horoscop 22 martie 2018. Taurul învață ce este karma, Fecioara suferă din cauza unui câine bolnav, iar Balanța află un secret teribil.

Scorpionul începe o relație de la o cană cu ceai, Capricornul e ridicat în slăvi, iar Berbecul trebuie să nu se bage în față.

Horoscop 22 martie 2018 pentru Berbec

Articolul continuă după reclamă

Berbecul astăzi va fi implicat într-un proiect de mare risc. Rolul maxim pe care îl puteți juca în această aventură este de observator neutru. Nu aveți voie să investiți capitalul dvs. în această afacere (deoarece veți pierde probabil acești bani). Nu conduceți această acțiune. Când acesta nu reușește, participanții nemulțumiți vă vor acuza. În general, cel mai bun scenariu pentru dvs. în toate privințele este evitarea a ceea ce se întâmplă. Încercați să vă extrageți. Dacă nu puteți elegant, faceți cum știe Berbecul mai bine. Frontal, puternic.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 22 martie 2018 pentru Taur

Taurul va primi o lecție din partea unui coleg de la locul de muncă. Veți avea nevoie de ajutor de la această persoană, dar el va refuza. Și o să vă aducă aminte toate acele momente când tu și el stăteați pe poziții opuse și l-ați nedreptățit. Vei fi rușinat că l-ai refuzat, când această persoană a venit la tine pentru ajutor și sfaturi. Acum veți înțelege că fiecare act este un bumerang care se întoarce. Aceasta este karma.

Horoscop 22 martie 2018 pentru Gemeni

Gemenii pe 22 martie vor deveni nemulțumiți de ei înșiși și de ceea ce fac. Veți avea șansa de a insista pe propriul dvs. drum, dar din mai multe motive nu veți folosi această șansă. Mai târziu, după analizarea discuției de astăzi, veți înțelege că rezultatul a fost datorat rigidității emoționale excesive și lipsei de încredere în propriile tale abilități. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să începeți să lucrați pentru a vă îmbunătăți stima de sine.

Horoscop 22 martie 2018 pentru Rac

Racul în această zi va primi cel mai mic rol într-un fel de proiect de echipă. Evaluând ceea ce se întâmplă, vanitatea voastră va începe să strige: "Nu este corect! Trebuia să fiu pus șef de proiect!". În același timp, bunul tău simț îți șoptește liniștit: "De ce ai vrea o astfel de mare responsabilitate, este mult mai ușor să îndeplinești câteva sarcini minore, fii modest". Ca urmare, bunul dvs. simț va câștiga în acest dialog intern și veți fi de acord să fiți un pion modest în toată afacerea.

Horoscop 22 martie 2018 pentru Leu

Leii pe 22 martie 2018, își vor pregăti garderoba de primăvară, chiar dacă afară e iarnă în toată regula. Sunteți Leu și nimeni nu vă poate spune ce să faceți. Vă veți bucura de această activitate și chiar vă angajați la o repriză de cumpărături destul de lungă. Totuși, aveți în vedere necesitatea de a monitoriza în mod constant bugetul. Înainte de a merge la cumpărături, promiteți-vă că nu veți cheltui mai mult decât o anumită sumă. Veți face față acestei sarcini, iar economiile dvs. rămân în siguranță după cumpărături. 

Horoscop 22 martie 2018 pentru Fecioară

Fecioarele astăzi vor da impresia de a fi foarte închise și necomunicative. Motivul pentru acest comportament este îngrijorarea dvs. cu privire la soarta prietenului dvs. cu patru picioare. Până când veți afla cu certitudine despre cățelul dvs. (sau alt animal de companie intern) că s-a recuperat din cauza bolii sale grave, nu vreți să vă ocupați sau să auziți de nimeni. Totuși, ar trebui să vă gândiți cum să scăpați de această suprasolicitare emoțională cât mai curând posibil. Apropiații deja încep să creadă că nu îi suferiți.

Horoscop 22 martie 2018 pentru Balanță

Balanța pe 22 martie 2018 este destinată să afle secretul personal al cuiva. Această persoană o să vă dezvăluie un secret teribil în cursul unui dialog deschis, dar nu veți fi pregătit pentru el. Secretele acestei persoane vă vor tulbura foarte mult, iar în mintea voastră veți reveni la ele din nou și din nou. Nu încercați să scăpați de această povară dificilă prin a spune altora lucruri private. Secretul trebuie neapărat să-l păstrezi, de aceea se numește secret. Fii responsabil, nu-l mai spune nimănui. Oricum, toată lumea o să creadă că minți.

Horoscop 22 martie 2018 pentru Scorpion

Pentru Scorpioni acestă zi e una dintre cele mai enervante. La locul de muncă nu vă grăbiți să efectuați repede o serie de obligații, ca să faceți rost de timp liber pentru a vă amuza cu colegii. Cel de care îți place foarte mult nu va fi azi la muncă și nu vei putea să te distrezi cu el așa cum faceți de obicei. Este posibil să vrei să-l vizitezi acasă, pentru că e puțin bolnav, însă s-ar putea ca lucrurile să ia o turnură neașteptată când o să te roage să mai rămâi, să-i faci un...ceai.

Horoscop 22 martie 2018 pentru Săgetător

Săgetatorul astăzi va fi caracterizat de un comportament exagerat de flirtant cu oamenii de sex opus. Acesta este modul în care încerci să-ți ridici stima de sine, care a fost zdruncinată ca urmare a evenimentelor recente. Vă amintiți mereu cum ați fost respins de o persoană pe care o iubiți și ați fi în stare să faceți totul pentru ea. Astăzi vă hotărâți să pedepsiți persoana respectivă, lăsându-vă atinsă în mod nepermis de tot felul de indivizi dubioși, în timp ce respectivul privește. Nu o faceți, pentru că nu îi pasă. Mai mult vă faceți rău vouă.

Horoscop 22 martie 2018 pentru Capricorn

Capricornii în această zi vor fi încântați să-și dea seama că sunt apreciați și respectați de colegi. Atunci când discutați o problemă complexă, vi se va da votul decisiv, care vă crește stima de sine. Nu uitați de expertiza dvs. și de judecata bună, pentru că acum trebuie să justificați încrederea care vi s-a acordat. Înainte de a da un verdict final cu privire la această problemă, analizați cu atenție toate argumentele, pentru a vă asigura că este decizia potrivită.

Horoscop 22 martie 2018 pentru Vărsător

Varsatorul astazi va deveni puțin paranoic cu privire la unele intrebari legate de relatia lor maritala. Vei suspecta că ceva e în neregulă cu partenerul tău pe rețelele sociale sau în corespondență cu prietenii lor virtuali. Imediat puneți la cale o verificare secretă a telefonului soțului dvs., dar nu este o opțiune. Ar fi mai bine să-i adresați direct întrebările, formulându-le cât mai tact posibil. Altfel riscați un scandal monstru, iar vinovată veți fi dumneavoastră, deoarece practic puneți la îndoială loialitatea soțului.

Horoscop 22 martie 2018 pentru Pești

Pestii in aceasta zi vor primi vestea ca un coleg nu mai poate de dragul vostru. Această persoană chiar face un gest necugetat la muncă, lăsând neterminate sarcinile doar pentru a se vedea cu dumneavoastră. Seara vă întrebați dacă sunteți gata să lăsați această persoană în viața voastră. Dacă răspunsul la această întrebare pare a fi un "nu" clar, trebuie să-l informezi cu promptitudine și tact pe colegul tău despre asta. N-are sens, dacă nu ești hotărâtă.

(sursa)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscop 22 martie 2018. Bani și lucruri scumpe, secrete și iubiri. Informații la zi pentru toate zodiile