Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop 23 martie 2018. Cadouri scumpe, aventuri fierbinți și un accident rutier. Informații pentru toate zodiile

Horoscop 23 martie 2018. Taurul primește cadouri scumpe, Gemenii plâng de plăcere, iar Racul are o aventură fierbinte.

de Redactia Observator

la 23.03.2018 , 18:54

Horoscop 23 martie 2018. Cadouri scumpe, aventuri fierbinți și un accident rutier. Informații pentru toate zodiile - Observator.tv

Horoscop 23 martie 2018. Taurul primește cadouri scumpe, Gemenii plâng de plăcere, iar Racul are o aventură fierbinte.

Fecioara o să facă accident, Scorpionul primește o ofertă stânjenitoare de la șef, iar Peștii descoperă cu stupoare că o rudă nu e tocmai inteligentă.

Horoscop 23 martie 2018 pentru Berbec

Articolul continuă după reclamă

Berbecul pe 23 martie își va aminti sfatul pe care l-a primit de la părinți atunci când a plecat de acasă. Într-o relație nimeni nu e șef, iar ambii parteneri trebuie să ajungă la un consens, prin deciziile lor. Vă amintiți aceste cuvinte pline de înțelepciune imediat ce va apărea o dispută între dvs. și cealaltă jumătate. Din fericire, partenerul dvs. va fi la fel de înțelept și situația tensionată se va încheia imediat.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 23 martie 2018 pentru Taur

Taurul își va aminti această vineri ca fiind una dintre cele mai fericite zile din viața sa. Dimineața veți primi un telefon de la un prieten pe care nu l-ați mai văzut de câțiva ani. Veți stabili o întâlnire pentru seara, însă ce urmează e de-a dreptul memorabil. O să primiți un cadou extraordinar de frumos de la această persoană și dacă va fi ceva care n-o să vă placă este că trebuie să renunțați din nou la persoana respectivă pentru o altă lungă perioadă de timp. Dureros, dar parcă și cadourile sunt frumoase.

  • Vezi și Horoscop 24 martie 2018. Bani împrumutați, lacrimi de iubire și dragoste interzisă. Informații pentru toate zodiile

Horoscop 23 martie 2018 pentru Gemeni

Gemenii își vor petrece această zi de vineri cu strânsul banilor. Încercați să vă recuperați toate datoriile, oricât de mici sunt ele, pentru că vreți neapărat să vă cumpărați un obiect pe care vi-l doriți de foarte mult timp. Veți convinge până și rudele sau prietenii că trebuie să cotizeze cu ceva. Seara, o să-ți numeri banii și o să-ți dai seama că tot efortul tău e degeaba. Nu ai reușit să strângi destui bani, iar diferența e destul de mare. Exact când te aștepți mai puțin, iubitul tău o să-ți arate că deja ți-a cumpărat el obiectul, iar tu o să plângi de plăcere. Nu uita să-l răsplătești așa cum trebuie pe iubitul tău, pentru că te iubește.

Horoscop 23 martie 2018 pentru Rac

Racul în această vineri este destinat să aibă o mare surpriză. Deja v-ați planificat ziua, pe care ați vrea să o petreceți singur, făcând ce vă place sau nefăcând nimic. Degeaba. Veți fi contactat și vizitat o persoană pe care ați iubit-o în trecut. Nu, n-o să vă ceară să începeți din nou relația, totul va fi mult mai simplu. Fostul partener vă va propune să aranjați ceva mai pe seară, o...discuție despre pasiunea care v-a unit odată. Depinde de dvs. să decideți ce răspuns oferiți acestei oferte neobișnuite, dar de obicei aceste activități cu foști și foste sunt o idee bună, pentru că știți la ce să vă așteptați.

Horoscop 23 martie 2018 pentru Leu

Leul în această zi trebuie să fie foarte atent și precaut, cântărind cu atenție fiecare cuvânt vorbit. Persoanele cu care discutați subiecte profesionale vor înțelege imediat că nu vor putea să vă depășească. Prin urmare, veți încheia favorabil unele negocieri pentru firma dvs., de la care veți primi mulțumiri, din partea conducerii superioare. Mai mult, șeful tău va face o promisiune că în curând te va numi asistentul său. Nu uita că ești leu. Ai răbdare și în curând vei stăpâni "jungla".

Horoscop 23 martie 2018 pentru Fecioară

Fecioara în această zi ar trebui să fie extrem de atentă la drum. Nu vă distrați cu conversații la telefonul mobil în timp ce conduceți mașina. În general, această vineri va trece exact așa cum ați planificat. Întorcându-vă acasă de la serviciu, veți aduna imediat mai mulți prieteni apropiați pentru o petrecere zgomotoasă. Apropo, încercați să nu vă deranjați vecinii, pentru că s-ar putea să apeleze la poliție. N-ar fi o problemă, pentru că Fecioarele au un talent nativ de a convinge și o bucată de piatră că e lemn.

Horoscop 23 martie 2018 pentru Balanță

Balanța va renunța la scenariile planificate anterior pentru această seară. În loc să vă duceți la un concert în a doua jumătate a zilei, decideți să organizați un mini-concert chiar în casa dvs. Invitați niște prieteni,  tineri muzicieni, care vor asigura o distracție de pomină. Toți cei adunați vor fi impresionați de talentul acestui grup. Toate acestea se vor transforma într-un viitor strălucit. Dacă îi poți convinge să le fii manager, s-ar putea să faci o grămadă de bani.

Horoscop 23 martie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii în această zi își exprimă foarte timid cele mai presante cereri, într-o conversație cu superiorii lor. Văzând cât de timidă sunteți, șeful însuși va împinge conversația în direcția cea bună. Ca urmare, veți putea să vă compuneți și să prezentați în cele din urmă ale voastre inițiative îndrăznețe. După ce ți-ai expus toate ideile, șeful tău îți va pune o singură întrebare - de ce nu ai menționat asta până acum? El vrea să te ajute și îi place de tine, dar tu nu consideri potrivită o relație superficială la locul de muncă. Tu decizi încotro de îndrepți, dar nu te lăsa păcălită de vorbele dulci. Va trebui să faci și altceva ca să ți se pună în aplicare ideile.

Horoscop 23 martie 2018 pentru Săgetător

Săgetătorului în această zi nu îi este recomandat să riște nici cea mai mică sumă de bani. Chiar dacă un proiect vă pare a fi în mod inevitabil atractiv și promițător, nu investiți în acesta decât după ce calculați toate riscurile potențiale. Încercați să vă protejați în probleme personale. Ca atare, nu ar trebui să inviți un prieten singur și seducător în casă, pentru că o să vă faceți probleme cu partenerul. Dacă trebuie, întâlniți-vă când e și el acasă, sau mergeți într-un loc public. Nu e o idee bună să vă întâlniți cu un bărbat în casă când partenerul vostru este plecat. Se poate interpreta și nu prea mai contează dacă se întâmplă ceva sau nu, cearta e garantată.

Horoscop 23 martie 2018 pentru Capricorn

23 martie 2018 va aduce Capricornului o mulțime de probleme. Veți pierde un document de care depinde viitorul dvs. profesional sau nu veți putea finaliza proiectul pentru care vi sa promis o promovare. Oricum, vei fi foarte nemulțumit de tine, dar seara se va schimba radical situația. Veți primi un răspuns afirmativ de un băiat pe care îl îndrăgești de mult timp. Aceasta va fi adevărata victorie pentru tine, pentru care toate experiențele neplăcute din timpul zilei vor fi complet uitate. 

Horoscop 23 martie 2018 pentru Vărsător

Vărsătorul în aceasta zi va refuza sa audă vreo scuza de la colegii de serviciu. Un coleg promite că vă va ajuta să vă finalizați proiectul dacă-i acordați mai întâi asistență cu sarcina pe care o are el. Veți refuza această propunere, pentru că nu vă stă în fire să vă ignorați obligațiile în favoarea altor persoane. Foarte bine faceți, pentru că această persoană este una necinstită și a făcut exact același lucru în trecut. A primit ajutorul altora și la final a refuzat să ajute și el la rândul lui.

Horoscop 23 martie 2018 pentru Pești

Pe 23 martie 2018, Pestii se vor implica într-o filozofie lungă cu cine nu trebuie. Veți face acest lucru în vasta lume a internetului, iar gândurile dvs. neobișnuite vor interesa zeci de persoane. Petreceți mai multe ore în lumea virtuală, uitând de viața voastră reală. Un apel mai pe seară vă produce supărare pentru că o rudă nu este de acord cu ceea ce scrieți pe internet. Inițial nu vă pasă, dar când vedeți prostia de care dă dovadă, începeți să vă întrebați dacă nu cumva ați făcut o greșeală când v-a devenit soacră.

(sursa)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscop 23 martie 2018. Cadouri scumpe, aventuri fierbinți și un accident rutier. Informații pentru toate zodiile