Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei de 22 aprilie 2018. Noroc în casa banilor pentru Fecioare. Leii dau de probleme, iar Capricornii se reinventează!

Horoscop 22 aprilie 2018. Fecioarele au mână bună la bani astăzi, aşa că şi-ar putea încerca norocul la Loto! Leii sunt mai puţin norocoşi şi dau de probleme. 

de Redactia Observator

la 22.04.2018 , 09:11

Horoscop 22 aprilie 2018. Fecioarele au mână bună la bani astăzi, aşa că şi-ar putea încerca norocul la Loto! Leii sunt mai puţin norocoşi şi dau de probleme. 

Capricornii vor fi cu totul de nerecunoscut după acest weekend, şi asta după ce şi-au propus să se reinventeze! Iată previziunile pentru toate semne zodiacului.

Horoscop 22 aprilie 2018 Berbec

Vezi și

Berbecii vor avea parte de o zi excelentă. Este posibil să fie invitaţi la un eveniment cu multă lume. De aceea trebuie să fie prudenţi şi să-şi aleagă cu grijă vorbele, gesturile şi nu în ultimul rând ţinuta vestimentară.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 22 aprilie 2018 Taur

Planificarea unei călătorii va avea şanse mari de realizare, dacă începi de acum, nativ Taur. Gândeşte pozitiv, visează cu ochii deschişi şi ai încredere în puterea gândurilor tale.

Horoscop 22 aprilie 2018 Gemeni

Atenţia Gemenilor va fi atrasă de cheltuielile comune cu alţii. Se pare că acestea s-au adunat, multe nu vă privesc, însă cei dragi vi le cam lasă în grijă.

Horoscop 22 aprilie 2018 Rac

Dragi Raci, relaţiile parteneriale trebuie redefinite din toate punctele de vedere. Fie că este vorba despre partenerul de viaţă, fie despre colaboratori.

Horoscop 22 aprilie 2018 Leu

Leii şi-au propus să rezolve multe în acest weekend, însă nu prea au spor. Sănătatea este vulnerabilă, iar munca în sine a început un proces de schimbare cu efecte pe termen lung.

Horoscop 22 aprilie 2018 Fecioară

Relaţiile sentimentale reprezintă temele importante ale acestui final de săptămână pentru nativii zodiei Fecioară. Neplăceri pot apărea de la bani, dar fiind talentele native pot îmbunătăţi câştigurile dintr-o clipită! Aşadar, poate ar fi timpul să vă cumpăraţi biletul la Loto de duminică, căci norocul vă surâde!

  • Citeşte şi Horoscop aprilie 2018. Leii vor avea noroc cu carul, iar Vărsătorii își vor găsi "sufletul pereche"

Horoscop 22 aprilie 2018 Balanţă

Atmosfera din sânul familiei este destul de tensionată pentru Balanţe. Este posibil să se mărească sarcinile casnice sau pot interveni reparaţii necesare locuinţei.

Horoscop 22 aprilie 2018 Scorpion

Dragi Scorpioni, gândirea parcă va rămas fixată pe anumite idei. Ar fi bine să profitati de weekend şi să vă relaxaţi.

Horoscop 22 aprilie 2018 Săgetător

Chestiunile financiare pun serios pe gânduri Săgetătorii. Aşadar sunt momente bune pentru a-şi planifica bugetul pe termen lung.

Horoscop 22 aprilie 2018 Capricorn

Capricornii sunt foarte serioşi şi cu gândurile departe, orientate spre a-şi îmbunătăţi personalitatea şi stilul de viaţă. Indicat ar fi să-şi păstreze umorul şi dorinţa de a socializa.

Horoscop 22 aprilie 2018 Vărsător

Pentru Vărsători, ziua de azi vine la pachet cu o doză crescută de energie, iar asta îi poate face un pic cam irascibili.

Horoscop 22 aprilie 2018 Peşti

Dragi Peşti, foarte importante sunt dialogurile şi întâlnirile cu prietenii. Chiar dacă unele lucruri nu o să vă placă, totul are o noimă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscopul zilei de 22 aprilie 2018. Noroc în casa banilor pentru Fecioare. Leii dau de probleme, iar Capricornii se reinventează!