Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Berbecii NU au o zi prea bună în plan profesional, vor întâmpina ceva probleme la serviciu, însă nu-şi pierd calmul şi reuşesc să găsească soluţiile optime.

****

Inspiraţia şi pragmatismul Taurilor reuşesc să-i scoată din orice încurcătură. În cea de-a doua parte a zilei se întrevede o scurtă călătorie în interes de serviciu.

Articolul continuă după reclamă

****

Pe acelaşi subiect

Gemenii au foarte multă energie, sunt foarte activi, astfel că vor finaliza toate proiectele din plan.

****

Racii sunt foarte sensibili astăzi, aşa că indicat ar fi să-i menajaţi şi să vă purtaţi cu mănuşi cu ei. Nu de alta, dar sunt şi foarte irascibili.

****

Leii rezolvă toate problemele familiale astăzi, Pe seară se vor putea relaxa în linişte la o terasă alături de prieteni.

****

Că tot vorbim de relaxare, şi Fecioarele visează la un astfel de moment, însă proiectele profesionale le ocupă tot timpul.

****

Balanţele încep noi proiecte care le vor da mari bătăi de cap, dar de pe urma cărora vor încasa bani frumoşi.

****

Scorpionii sunt cam delăsători în ceea ce priveşte sănătatea şi NU e deloc bine. Ar fi indicat să acorde o mai mare atenţie acestui capitol.

****

Săgetătorii NU prea au chef de muncă, tocmai din acest motiv, astăzi vor prefera să iasă la o plimbare prin parc.

****

Capricornii reuşesc să încheie un contract pe care l-au aşteptat mult timp, iar. drept răsplată persoana iubită le va pregăti o surpriză plăcută.

****

Vărsătorii aşteaptă să încaseze o sumă mare de bani, care tot întârzie. Asta le creează o stare de nervozitate şi agitaţie accentuată.

****

Iar Peştii au o intuiţie extraordinară, fac investiţii care le vor aduce câştiguri semnificative. În plan sentimental, momentele de relaxare în doi vor luat locul certurilor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 22 Iunie 2017