Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 23 septembrie: se anunţă o zi în care veţi realiza tot ce v-aţi propus!

Horoscopul zilei de 23 septembrie: Berbecii n-ar trebui să se consume pentru toate flleacurile, nu de alta, dar nu vor reuşi să schimbe nimic.

Vezi și

Horoscopul zilei de 20 septembrie: Berbecii n-ar trebui să se consume pentru toate flleacurile, nu de alta, dar nu vor reuşi să schimbe nimic. Mai bine şi-ar face o listă cu lucrurile prioritare pentru ei. 

Taurii au chef de leneveală, însă vor fi puşi pe drumuri de către şefi. Îi aşteaptă o călătorie în interes de serviciu, din care nu se vor întoarce cu mâna goală, ci cu un contract bănos.

****

Gemenilor le merge bine atât în plan profesional cât şi în cel emoţional. Sunt foarte pozitivi iar asta le aduce numai lucruri bune.

Pe acelaşi subiect

**** 

Racii sunt siguri pe ei şi vor reuşi cu uşurinţă să-şi intimideze partenerii de afaceri în discuţii. La capitolul finanţe, se întrevăd ceva câştiguri serioase. 

****

Nici Leii nu stau deloc rău astăzi, nişte investiţii făcute în trecut vor contribui la mărirea bugetului.

**** 

Fecioarele rezolvă toate problemele familiei. La serviciu nu dau randamentul aşteptat, însă, chiar şi aşa la sfarsitul zilei se vor relaxa în compania prietenilor.

****

Balanţele vor avea o surpriză plăcută astăzi. În plan sentimental se întrevede o întâlnire care le va aduce bucurie în suflet.

****

Scorpionii nu sunt în apele lor şi asta le taie complet cheful de vorbă. Acordaţi-le înţelegere sau dacă nu, evitaţi-i pentru a nu isca certuri inutile! 

****

Săgetătorii sunt cam egoişti. Tot ceea ce vor face astăzi, este pentru binele lor. Persoanele apropiate se vor simţi ofensate, aşa că sunt posibile conflicte.

**** 

Pentru Capricorni nu va fi o zi foarte bună în plan profesional. Duc lipsă de eficienţă şi concentrare şi asta le va crea probleme cu şeful. 

****

Vărsătorii sunt puşi pe fapte mari astăzi, se implică într-un proiect nou şi sunt foarte entuziasmaţi de rezultate.

****

Iar Peştii sunt atât de energici astăzi, încât creează agitaţie la locul de muncă. Ar fi indicat să se tempereze şi să-şi lase colegii să se concentreze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Horoscopul zilei de 23 septembrie: se anunţă o zi în care veţi realiza tot ce v-aţi propus!