Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei: 3 Iulie 2017

Săptămâna începe perfect pentru Berbeci. Programul lejer de la serviciu îi va ajuta să se destindă şi să se gândească la noi proiecte profitabile. 

**** 

Şi Taurii vor avea o zi pe gustul lor. La serviciu, se anunţă ceva evenimente importante care le vor aduce aprecierea şefilor. 

**** 

Pe acelaşi subiect

Gemenii, ce-i drept, se vor mobiliza mai greu în prima parte a zilei, însă până spre seară vor reuşi să rezolve toate problemele urgente. 

**** 

Racii vor avea parte de ceva discuţii aprinse la birou. Dar, calmul şi înţelepciunea de care dau dovadă, îi vor ajuta să iasă basma curată. 

**** 

Leii sunt în mare formă astăzi. Aşa că tot ceea ce îşi propun se va şi materializa. Pe seară, vor avea parte chiar şi de o surpriză plăcută din partea familiei. 

**** 

Fecioarele NU duc lipsă de inspiraţie şi răbdare. Datorită acestor calităţi, vor reuşi să demareze un proiect personal care le va aduce multe satisfacţii. 

**** 

Balanţele vor avea o zi bună pe toate planurile. Eforturile profesionale din ultima vreme NU vor rămâne nerăspăltite, aşa că se întrevade o promovare. 

**** 

Scorpionii vor fi în centrul atenţiei astăzi, vor fi foarte sociabili şi glumeţi. 

**** 

Săgetătorii în schimb sunt cam stresaţi din cauza unor proiecte ce NU mai suportă amânare. Astfel că astăzi NU vor fi foarte sociabili. 

**** 

Capricornii ar trebui să se pregătească de oaspeţi. Vizita unui prieten vechi le va face o mare bucurie. 

**** 

Vărsătorii au gânduri mari în ceea ce priveşte activitatea profesională. Astrele le sunt favorabile la acest capitol aşa că au mari şanse de reuşită. 

**** 

Iar Peştii ar trebui să fie mai retincenti în relaţia cu anumiţi colegi. Nu de alta, însă buna intenţie a unora ar putea masca invidii şi răutăţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 3 Iulie 2017