Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Berbecii ar trebui să fie mai atenţi la sănătate pentru a face faţă provocărilor ce urmează. Fac planuri de concediu, aşa că este necesar să fie în formă. 

*** 

Nativii Taur pot primi astăzi o ofertă de lucru în afara ţării sau poate o bursă de studii. Sunt dispuşi să facă mai multe schimbări în viaţa lor. 

Articolul continuă după reclamă

*** 

Gemenii au un început de săptămâna relaxant. Vor participa alături de prieteni la o aniversare sau este posibil să sărbătorească o reuşită importantă. 

*** 

Norocul le surâde astăzi Racilor. O persoană îi va finanţa pentru a da startul unui proiect important în viaţa lor. 

*** 

Şi Leii stau bine la capitolul financiar astăzi. Îşi vor recupera o sumă de bani pe care o vor folosi pentru a-şi plănui vacanţa. 

*** 

Fecioarele vor participa la întâlniri importante. Ar fi indicat să îşi aleagă vorbele cu grijă pentru că pot primi etichete pe termen lung din partea celorlalţi. 

*** 

Săptămâna începe cu veşti bune pe plan amoros pentru Balanţe. În viaţa lor este posibil să apară cineva cu care împart aceleaşi convingeri. 

*** 

Scorpionii au de făcut mai multe drumuri astăzi. Este posibil să le fie aprobat un credit cu ajutorul cărora îşi vor rezolva problemele de care se temeau. 

*** 

Nativii Săgetător ar trebui să meargă pe intuiţie în această zi. După-amiază este posibil să revadă o persoană cu care au pierdut legătura. 

*** 

În viaţa Capricornilor, apar schimbări majore începând de astăzi. Îşi pot achiziţiona un bun pe care şi-l doreau de mult sau este posibil să fie implicaţi într-un proiect de succes. 

*** 

Vărsătorii au o listă lungă de sarcini astăzi. La serviciu sunt extrem de apreciaţi şi chiar este posibil să primească şi bonusuri. 

*** 

Iar Peştii pun la punct detaliile unei afaceri. Este posibil să găsească nişte sponsori care le vor face viaţa mai uşoară. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 5 Iunie 2017