Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei: 6 Iunie 2017

Astăzi Berbecii vor avea parte de venituri în plus ca urmare a unor contracte bune. Partenerul de viaţă îi ajută să facă faţă cu mai multă uşurinţă responsabilităţilor. 

*** 

Taurii petrec ziua în compania prietenilor. Au o stare pozitivă, ceea ce le va aduce o mulţime de reuşite. 

*** 

Pe acelaşi subiect

Investiţiile pe care nativii Gemeni le-au facut in ultimul timp s-au dovedit a fi spornice. Astazi vor culege roadele unor săptămâni pline de muncă. 

*** 

Racii îşi pot găsi astăzi marea dragoste. O nouă relaţie poate deveni profundă şi benefică pentru cei mai mulţi dintre ei. 

*** 

Leii pot rezolva cu uşurinţă probleme legate de bani. Au şansa să facă parte dintr-un proiect care îi poate propulsa într-o funcţie de conducere. 

*** 

Partenerul de cuplu nu pierde nici o ocazie pentru a vă fura un zambet şi o declaraţie de dragoste scurtă şi romantică aşa cum vă place vouă fecioarelor. 

*** 

Balanţele sunt în formă şi se simt ca nişte sportivi de performanţă la locul de muncă. Prietenii vă sunt aproape, iar spre seară s-ar putea să organizaţi o petrecere. 

*** 

Deşi 'banii nu aduc fericirea' , Scorpionii obţin astăzi câştiguri substanţiale din muncă proprie. Iar asta nu poate decât să îi bucure. 

*** 

Săgetătorii au şansa de a-şi schimba direcţia profesională. Norocul şi oportunităţile sunt de partea lor pentru o lungă perioadă de timp. 

*** 

Capricornii reiau activităţi mai vechi pe care le-au neglijat. Momentul este prielnic şi vor culege curând roadele muncii depuse. 

*** 

Propunerile creative ale Vărsătorilor întrunesc aprecierea şefilor. Este indicat să se ocupe singuri de proiectele pe care le-au început. 

*** 

Iar Peştii vor lua o decizie importantă în ceea ce priveşte viaţa amoroasă. A venit momentul să aibă o discuţie serioasă cu partenerul de viaţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 6 Iunie 2017