Antena Meniu Search
x

IMAGINI HALUCINANTE! Adolescentă cu gânduri sinucigaşe, salvată de la moarte cu un gest brutal (VIDEO)

O adolescentă din Coreea de Sud care încerca să se arunce de la etaj a fost salvată de un pompier, care a luat-o prin surprindere, coborând de pe balconul aflat deasupra apartamentului în care se afla fata.

O adolescentă din Coreea de Sud care încerca să se arunce de la etaj a fost salvată de un pompier, care a luat-o prin surprindere, coborând de pe balconul aflat deasupra apartamentului în care se afla fata.

Un pompier aflat la un etaj superior a coborât din senin în dreptul fetei care stătea pe balustradă şi împins-o puternic cu picioarele în interiorul balconului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu este clar unde și când a fost realizat videoclipul, dar pe Youtube apare subtitrat în coreeană şi a strâns peste două milioane de vizualizări, în câteva zile de la postare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Inedit » IMAGINI HALUCINANTE! Adolescentă cu gânduri sinucigaşe, salvată de la moarte cu un gest brutal (VIDEO)