Antena Meniu Search
x

IMAGINI INCREDIBILE! A fost prins cel mai mare somn din lume! Cum arată MONSTRUL de peste 120 de kilograme, pescuit în Franţa. Totul a fost filmat! (VIDEO)

Jean-Christophe Conéjéro se poate numi cel mai fericit pescar din lume, după ce a făcut o captură impresionantă: un somn de 2,74 de metri!

Francenzul Jean-Christophe Conéjéro are 33 de ani şi se poate numi cel mai fericit pescar din lume, după ce a făcut o captură impresionantă: un somn de 2,74 de metri care cântăreşte peste 120 de kilograme! 

Tânărul a luptat timp de aproximativ zece minute cu somnul de aproape trei metri, dar a reuşit să stabilească un nou record mondial pentru această specie de peşte.

„Am şi acum frisoare. Chiar e peştele vieţii“, spune pescarul. 

Întâmplarea a avut loc pe 16 septembrie, pe râul Tarn, în sudul Franţei.

Priviţi mai jos momentul prinderii monstrului:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » IMAGINI INCREDIBILE! A fost prins cel mai mare somn din lume! Cum arată MONSTRUL de peste 120 de kilograme, pescuit în Franţa. Totul a fost filmat! (VIDEO)