Antena Meniu Search
x

IMAGINI ŞOCANTE la METROU! O tânără a fost ÎNGHIŢITĂ de pământ după ce podeaua s-a surpat - VIDEO

În timp ce se îndrepta spre scările rulante cu iubitul său, o femeie a fost înghițită de pământ după ce podeaua s-a surpat chiar sub ea. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum, în numai câteva secunde, tânăra dispare sub pământ.

În timp ce se îndrepta spre scările rulante cu iubitul său, o femeie a fost înghițită de pământ după ce podeaua s-a surpat chiar sub ea.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum, în numai câteva secunde, tânăra dispare sub pământ.

Incidentul a avut loc în Shenzhen, China. Bărbatul s-a chinuit să o salveze pe femeie, fiind ulterior ajutat și de alți călători, scrie Mirror.

În ciuda accidentului cumplit, femeia s-a ales doar cu o sperietură și cu câteva răni minore. Tot incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere de la metrou.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » IMAGINI ŞOCANTE la METROU! O tânără a fost ÎNGHIŢITĂ de pământ după ce podeaua s-a surpat - VIDEO