Antena Meniu Search
x

Video Îngheţata cu chip de miliardar. Cât costă desertul inspirat de Elon Musk, Jeff Bezos sau Bill Gates

Desertul verii în New York este îngheţata cu chip de miliardar. Elon Musk, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg sau Bill Gates. Toţi au acum o îngheţată cu chipul lor.

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 16.07.2022, 01:23

Vezi și

"Eat the Rich", este ideea unui artist din Brooklyn, inspirat de un citat din timpul Revoluţiei Franceze: "Când oamenii nu vor mai avea de mâncare, îi vor mânca pe cei bogați". "Să văd ideea pusă în practică, sub formă de îngheţată, ca tu să poţi mânca la propriu bogaţii ... Transmite un mesaj foarte tare!", crede un trecător.

Cât costă o îngheţată cu chipul lui Bill Gates sau Elon Musk

Din Brooklyn până în New York şi Los Angeles, camioneta de îngheţată a ajuns să stârnească amuzamentul oamenilor şi ... curiozitatea. "Plănuiesc să îl mănânc pe Zuckerberg. Vreau să ştiu ce gust are o şopârlă. Am văzut pe reţelele sociale de câteva zile, oamenii au început să posteze. Locuiesc aproape, aşa că am venit aici şi am cumpărat una", mărturiseşte un american. 

Pentru o îngheţată cu miliardarul preferat sau mai puţin preferat, americanii trebuie să scoată din buzunar 10 dolari, de două ori mai mult faţă de cât ar plăti pentru o îngheţată obişnuită. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » Îngheţata cu chip de miliardar. Cât costă desertul inspirat de Elon Musk, Jeff Bezos sau Bill Gates