Antena Meniu Search
x

Inundațiile puternice nu au oprit o nuntă din India: mirii au ajuns la templu, plutind într-un cazan din aluminiu

Printre veștile rele, despre inundațiile puternice care au luat vieți și au ruinat sate întregi în ultimele zile, în India, există și câteva lucruri bune, menite să descrețească frunți și să amintească de cursul firesc al vieții. Torenții de apă nu i-au împiedicat pe doi îndrăgostiți să își unească destinele: aceștia au ajuns la sala de ceremonii plutind într-un cazan de gătit.

de Redactia Observator

la 18.10.2021, 16:21

Un cuplu din India a ajuns la propria nuntă într-un cazan de gătit, după ce străzile au fost inundate
Un cuplu din India a ajuns la propria nuntă într-un cazan de gătit, după ce străzile au fost inundate - India Today

Clopotele de nuntă au răsunat într-o localitate din India, cu toate că drumurile erau inundate, după precipitațiile extreme din ultimele trei zile. Akash și Aishwarya au decis să înfrunte vremea rea și au pornit cu alai spre sala de ceremonii, plutind într-un cazan din aluminiu. Cei doi angajați din domeniul sanitar au ajuns cu bine în templul din Thalavady, însoțiți de câteva rude și prietenii apropiați, arată India Today. Iar după nuntă, le-au spus reporterilor că după ce restricțiile COVID le-au pus bețe în roate, inundațiile nu puteau să le mai stea în cale. Ceremonia programată luni a fost dusă la bun sfârșit, iar mirele și mireasa au pornit în luna de miere.

Inundații severe în India

Cel puţin 24 de persoane au fost ucise în urma inundaţiilor devastatoare care au lovit mai multe regiuni din sudul Indiei, potrivit declaraţiilor făcute de autorităţi. Mai multe case din districtul Kottayam au fost distruse complet de viituri. Elicoptere ale armatei survolează zona și asigură provizii pentru persoanele izolate. Mii de oameni au fost evacuați și au fost realizate peste 100 de tabere de refugiați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » Inundațiile puternice nu au oprit o nuntă din India: mirii au ajuns la templu, plutind într-un cazan din aluminiu