Antena Meniu Search
x

Viziunea deputatului USR Iulian Bulai, despre naşterea lui Isus: "Un copil-Dumnezeu cu doi tați asumați, dar niciun tată biologic"

Deputatul USR Iulian Bulai a publicat pe Facebook un mesaj în care îşi prezintă propriile reflecții cu privire la Crăciun. Deputatul Bulai precizează că naşterea Domnului este pentru el un mister.

de Redactia Observator

la 27.12.2019, 18:39

Mesajul deputatului USR Iulian Bulai, despre Crăciun
Deputatul Iulian Bulai a postat un mesaj despre Crăciun pe Facebook - Foto Facebook - Iulian Bulai

Deputatul USR Iulian Bulai a publicat pe Facebook un mesaj în care îşi prezintă propriile reflecții cu privire la Crăciun. Deputatul Bulai precizează că naşterea Domnului este pentru el un mister.

Bulai precizează că nu a fost în intenția sa să tulbure acest timp sfânt, ci să pună în context și perspectivă povestea nașterii lui Isus. Patriarhia a reacţionat imediat, precizând că nu comentează declarații al căror grad de penibilitate este întrecut doar de acela al obrăzniciei.

Iulian Bulai, declaraţii despre naşterea Domnului

Deputatul USR Iulian Bulai a scris pe Facebook câteva gânduri personale despre naşterea lui Isus şi despre Crăciun.

"Este un mister: un copil-Dumnezeu apărut din senin în pântecele unei tinere fecioare, cu doi tați asumați, dar niciun tată biologic: unul divin și unul pământesc, reușește să creeze necontenit dezbatere și implicare. Misterul acestui bebeluș constituie parte a bazei civilizației noastre. De aceea mi-am permis să îmi însușesc acest mesaj în mod personal. De fapt cred că despre asta este și credința și teologia: a găsi mereu noi sensuri ale unor cuvinte milenare. Și a transforma cuvintele și credința în fapte", a precizat Bulai, pe Facebook, provocând comentarii dure din partea internauţilor.

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române a reacţionat imediat.

"Patriarhia Romana nu comentează declarații al căror grad de penibilitate este întrecut doar de acela al obrăzniciei provenite din incultura și ideologizarea dezonorante ale celor care le fac. 

A profera o blasfemie în preajma sărbătorii Crăciunului într-o țară eminamente creștină spune totul despre autorul ei", se arată în mesaj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Viziunea deputatului USR Iulian Bulai, despre naşterea lui Isus: "Un copil-Dumnezeu cu doi tați asumați, dar niciun tată biologic"