Antena Meniu Search
x

Video Kate Middleton a purtat o ţinută "made in Romania". Compleul, realizat într-o fabrică ţinută de un trio mamă-fiică-nepoată. Afacerea, deschisă în 1990

Kate Middleton, recunoscută pentru apariţiile vestimentare fără cusur, a atras priviri cu un compleu tricotat la Piatra Neamţ. Prinţesa a purtat ţinuta realizată în România, pentru brandul francez, Sezane, la o întâlnire cu studenţii de la Nottingham University, pe care și ea a absolvit-o.

de Angela Bertea

la 17.10.2023, 10:30

Vezi și

Un costum crem tricotat, format din două piese:,un pulover şi o fustă, i-au evidenţiat ducesei de Wales silueta perfectă. Ţinuta a fost creată într-o fabrică din Piatra Neamţ. 

Compleul lui Kate Middleton, făcut la Piatra Neamţ

"Noi am primit de la brandul internaţional designul, toate ideile, schiţele, după care am făcut tipar, tricotare, confecţii, articolul a fost finisat, ambalat, trimis, fără să ne aşteptăm la un ecou aşa de impresionant", spune Monica Augsburger Pecheanu, manager fabrică.

Directoarea firmei spune că nu se aştepta ca produsul, care se vinde cu 145 de dolari, să fie apreciat în întreaga lume. "Bucuria este imensă, simţim în fabrică o euforie. Le-am spus la toate persoanele pe care le întâlneam: Bucuraţi-vă, este fructul muncii noastre de 30 de ani", adaugă Monica Augsburger Pecheanu, manager fabrică. 

Pe acelaşi subiect

Fabrica, o afacere de familie cu tradiţie

Fabrica din România este o afacere de familie, înfiinţată după 1990, în care sunt implicate mama, fiica şi nepoatele. "Când vorbim despre ce s-a făcut aici vorbim de mama şi de echipa pe care a creat-o în jurul ei. Ideea a fost să facem lucruri de calitate, nu numai pentru export pentru branduri internaţionale, ci şi pentru români", mai spune Monica Augsburger Pecheanu, manager fabrică. 

Aproape 300 de angajaţi lucrează la realizarea pieselor vestimentare. "Un produs iese într-o oră. Într-o zi, o maşină produce cam 23 de bucăţi complete", explică Veronica Ioniţă, angajată. 

Un pulover costă între 90 de lei şi poate ajunge până la 130 de lei, iar jachetele ajung şi la 150 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Inedit » Kate Middleton a purtat o ţinută "made in Romania". Compleul, realizat într-o fabrică ţinută de un trio mamă-fiică-nepoată. Afacerea, deschisă în 1990