Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Lux la superlativ pe cel mai mare iaht din lume. Condiţiile de care se vor bucura bogaţii lumii la bordul navei

Bogaţii lumii se izolează pe yachturi de lux. Cele mai spectaculoase nave s-au vândut pe bandă rulantă în 2021 şi ambarcaţiunile impresionante îşi vor purta oaspeţii în lung şi în lat pe mările şi oceanele lumii. 1200 de yachturi au fost deja puse în funcţiune, iar comenzile sunt în creştere.

De Redactia Observator la 16.12.2021, 21:40
Vezi și

Super nava în valoare de 500 de milioane de euro a fost botezată Somnio. Traducerea din latină îl descrie ca pe un vis şi va fi cel mai mare yacht din lume ca lungime şi volum. Are 222 de metri şi va pune la dispoziţie 39 de apartamente de lux. Preţurile sunt pe măsură şi pornesc de la 11 milioane de dolari.

Condiţii de lux la bordul iahtului Somnio

Fiecare apartament va fi decorat în funcţie de dorinţa proprietarului. "La roşu", cabinele au podele din lemn, candelabre şi paturi duble în formă de scoică. Oaspeţilor li se vor putea îndeplini toate dorinţele: yachturile vor avea săli de sport, bucătării, precum şi zone speciale de luat masa în interior şi în aer liber. Vor avea acces chiar şi la o pivniţă spectaculoasă, cu 10.000 de sticle, precum şi o sală de degustare. Cât despre călătorie, va fi cu adevărat lungă. Norocoşii se vor bucura de peisajele Mării Mediterane, vor petrece o săptămână la New York, vor naviga în Pacificul de Sud și vor explora Antarctica. 

Bogaţii lumii, îndrăgostiţi de iahturi

În pandemie, numărul superyacht-urilor a crescut simţitor. Bogaţii din întreaga lume au investit pentru a se izola în lux, iar acum se mândresc cu cele mai frumoase nave. Comenzile au crescut cu 25% faţă de anul trecut. 1.200 de astfel de ambarcaţiuni au fost puse deja în funcţiune. Bogaţii din Italia par cei mai atraşi de navigaţie. Până acum, au comandat 523 de ambarcaţiuni noi, dar şi yachturi la mâna a doua. Marea Britanie se situează pe locul 5 în acest top, cu 81 de comenzi.

101 superyacht-uri au fost dezvăluite publicului până acum în acest an, iar lista continuă cu alte cinci intrări de invidiat. Printre ele, şi nava unuia dintre cei mai bogaţi oameni de pe planetă, Jeff Bezos: Zen este cel mai mare yacht cu vele din lume.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Inedit » Lux la superlativ pe cel mai mare iaht din lume. Condiţiile de care se vor bucura bogaţii lumii la bordul navei