Antena Meniu Search
x

CAZ INUMAN! Au MĂRITAT-O de la 11 LUNI! CALVARUL prin care a trecut o tânără

Santadevi Meghwal este o tânără din India căreia sorta nu i-a purtat noroc. La 17 ani a aflat că este căsătorită încă de la 11 luni cu un bărbat pe care nu îl cunoaște.

 Santadevi Meghwal este o tânără din India căreia sorta nu i-a purtat noroc. La 17 ani a aflat că este căsătorită încă de la 11 luni cu un bărbat pe care nu îl cunoaște. Pentru că nu a dorit să se supună datinei locului, Santadevi a fost exclusă din comunitate, iar părinții săi au primit o amendă de aproape 22.000 de euro.

Saanval Ram este șotul fetei. Avea 9 ani atunci când părinții au aranjat căsătoria. Problemele au început să apară atunci cand familia bărbatului a pus presiune pe Santadevi să își îndeplinească obligațiile de soție și să se mute alături de ei. Ea s-a opus ferm, dar acest lucru a întors împotriva ei o întreagă comunitate. „Tradiția trebuie respectată”, pe acest argument se baza familia ei atunci când încercau să oprească din rebeliune, informează Daily Mail.

Colacul de salvare al fetei a fost o organizație care militează pentru drepturile femeilor măritate de la vârste foarte mici. Părinții nu și-au permis suma colosală impusă de tribunalul din Jodhpur. Totuși, doi ani mai târziu, cu greu, a reușit să divorțeze. Amenda a fost anulată, iar ea nu mai este nevoită să plece din localitate pentru că a încălcat tradiția.

"Este groaznic faptul că mi-a fost ascuns ani de zile că sunt căsătorită. Am aflat abia când bătrânii din sat au început să-i spună tatălui meu că trebuie să mă trimită acasă la socrii. Nu am vrut sp stau degeaba și să văd cum îmi este furtaă viața. Am rezistat și am luptat, deși socrii mei au ajuns să mă amenințe că voi fi luată cu forța dacă nu accept de bunăvoie. Atunci am decis să apelez la ajutorul organizației. Le-am explicat că nu cred în această căsătorie și am decis să lupt pentru libertatea mea și să scap. Nu am vrut să mă dau bătută, iar aceasta este o zi minunată pentru mine", a spus Santadevi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Inedit » CAZ INUMAN! Au MĂRITAT-O de la 11 LUNI! CALVARUL prin care a trecut o tânără