Antena Meniu Search
x

Mesaje de Crăciun 2023. Urări şi felicitări de Naşterea Domnului pentru toţi cei dragi

Mesaje de Crăciun 2023. În mijlocul agitației sezonului festiv, să ne luăm un răgaz pentru a transmite gândurile noastre bune familiei, prietenilor şi colegilor, răspândid magia şi lumina sărbătorilor în case și în inimile tuturor.

de Redactia Observator

la 24.12.2023, 20:02

Mesaje de Crăciun 2023. Urări şi felicitări de Naşterea Domnului pentru toţi cei dragi
Mesaje de Crăciun 2023. Urări şi felicitări de Naşterea Domnului pentru toţi cei dragi - Shutterstock

Mesajele pline de căldură și bunătate ale Crăciunului aduc lumină și încântare în inimile tuturor celor dragi. Fie că sunt transmise prin intermediul tehnologiei moderne sau prin cuvinte scrise cu grijă pe foi de hârtie, mesajele de Crăciun reprezintă o modalitate atât de simplă, dar profundă, de a transmite afecțiune și bucurie.

Mesaje noi cu Crăciun fericit pentru 2023

"Darul iubirii. Darul păcii. Darul fericirii. Toate acestea să fie ale tale de Crăciun."

"Să fie ale tale toate lucrurile frumoase, semnificative şi care îţi aduc bucurie în acest sezon festiv!"

Pe acelaşi subiect

"Sărbătorile înseamnă mai mult decât cadouri şi pregătiri. Fie ca acest Crăciun să îţi aducă adevaratele miracole. Crăciun fericit!"

"Fie ca magia Crăciunului să-ţi umple fiecare colţ al inimii şi al casei cu multe bucurii - acum şi mereu."

"Să aibă familia ta un sezon de sărbătoare plin de surprize minunate, bunătăţi şi râs continuu."

"Moş Crăciun bate la uşă, scoate mâna din mânuşă şi va da din palma lui darurile cerului, lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc!"

"E momentul urărilor de bine, de sănătate, dragoste şi pace. Astea îţi doresc eu ţie, drag prieten/dragă prietenă. Fie ca această zi de Crăciun să fie cu adevărat specială pentru tine! Crăciun fericit!"

"Crăciunul aduce bucurie şi în cele mai grele momente! Îţi doresc ca pacea şi dragostea să te cuprindă, în această perioadă! Sărbători Fericite!"

"Minunatele nopţi ale Craciunului, colindelor şi datinilor strămoşeşti să vă găsească la ceas de bucurie alături de oaspeţii cei dragi. Vă doresc tot binele!"

"Fie ca de acest Craciun să ţi se îndeplinească toate dorinţele. Îţi doresc să fi fericit/ă şi sănătos/sănătoasă tot anul ce va veni. Crăciun fericit!"

Texte haioase cu urări de Crăciun

"Eşti un dar în viaţa mea. Şi nu genul pe care l-aş returna pentru un credit la magazin. Crăciun fericit!"

"Se spune că cele mai bune cadouri de Crăciun vin din inimă... dar şi banii şi cardurile cadou fac minuni! Sărbători fericite!"

"Crăciun fericit! Să-ţi fie fericirea mare şi facturile mici."

"Te rog să notezi: Crăciunul este anulat. Se pare că i-ai spus lui Moş Crăciun că ai fost cuminte anul acesta... a murit râzând".

"Mănâncă. Bea. Fii vesel. Să ai un Crăciun minunat!"

Urări creştine de Naşterea Domnului

"Să-ţi fie inima ridicată în laudă de acest Crăciun pentru minunatul dar al lui Isus şi bucuria pe care o aduce în vieţile noastre."

"Crăciun fericit! Să te binecuvânteze Dumnezeu pe tot parcursul anului."

"Isus este motivul principal al acestui sezon. Crăciun fericit!"

"Să-ţi umple Dumnezeu sărbătoarea şi toate zilele cu prosperitate şi bucurie nemăsurată! Crăciun fericit!"

"Trimit rugăciuni şi urări călduroase de Crăciun către tine. Să primeşti cele mai speciale binecuvântări ale lui Dumnezeu în acest sezon festiv!"

"Crăciunul este momentul special în care ne amintim de naşterea Mântuitorului. Împarte lumina şi bucuria cu toţi cei dragi ţie de aceste Sărbători! Crăciun fericit!"

"Ridică-ţi fruntea ta creştine, Azi către rasarit, Şi-n casă candela să ardă, Căci Domnul nostru S-a Născut!"

"Cete de îngeri să coboare în casa voastră şi să vă aducă vestea cea mare. Iar cel ce s-a născut, să vă umple casa cu pacea şi binecuvântarea Sa!"

"Sper ca sărbătoarea Crăciunului să-ţi aducă darul credinţei, binecuvântarea speranţei şi pacea iubirii Sale, de Crăciun şi întotdeauna!"

"Crăciun fericit! Sper să primeşti binecuvântările speciale ale lui Dumnezeu în acest sezon festiv."

"Să-ţi ofere Dumnezeu ţie şi tuturor celor dragi pace, bucurie şi bunăvoinţă."

"Sper ca spiritul adevărat al Crăciunului să strălucească în inima ta şi să-ţi lumineze calea."

Felicitări cu Naşterea Domnului

"În noaptea sfântă a Nașterii Domnului, să vă înconjurați de dragostea familiei și să simțiți bucuria adusă de copiii cu ochii plini de inocență. Sărbători pline de emoții frumoase!"

"La această sărbătoare a Nașterii Domnului, să vă umpleți sufletele cu bucurie, iar inimile să bată în ritmul armoniei și iubirii. Crăciun fericit și un An Nou plin de realizări!"

"Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele și vietile cu bucurie, sănatate și multă înțelepciune pentru anul care vine."

"Lumina Naşterii Lui Iisus se întinde de la o casă la alta, de la o inimă la alta, iar căldura şi bucuria Crăciunului ne aduce pe toţi mai aproape! Crăciun Fericit şi un An Nou plin de satisfacţii!"

"Tată Iubitor, ajută-ne ca de Crăciun să ne reamintim de Naşterea Lui Iisus, si să spunem şi altora, cu ajutorul colindelor; să vorbim despre bucuria păstorilor, despre închinarea celor 3 înţelepţi; să închidem uşa sentimentelor de ură şi să o deschidem pe cea a iubirii. Crăciun Fericit!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Inedit » Mesaje de Crăciun 2023. Urări şi felicitări de Naşterea Domnului pentru toţi cei dragi