Antena Meniu Search
x

Mesaje de Paște pentru catolicii care sărbătoresc Învierea Domnului, pe 17 aprilie

Mesaje de Paște pentru catolici. Ca în fiecare an, sărbătorile de Paște sunt momentul ideal să transmitem mesaje cu gânduri bune prietenilor şi apropiaţilor. Pentru cei care nu se simt creativi, internetul este o sursă bună de inspiraţie. Iată câteva exemple care pot fi trimise prin SMS, pe Facebook sau WhatsApp.

de Redactia Observator

la 16.04.2022, 14:23

Mesaje de Paște pentru catolicii care sărbătoresc Învierea Domnului, pe 17 aprilie
Mesaje de Paște pentru catolicii care sărbătoresc Învierea Domnului, pe 17 aprilie - Shutterstock

Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţă şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldura în suflete! Hristos a Înviat!

Un înger blând din cer coboară, Se roagă-n taină, apoi zboară. De-acolo sus el ne trimite: Un zâmbet blând, o rază caldă Și trei cuvinte: Hristos a Înviat!

Lumina Învierii Domnului să vă călăuzească drumul în viață și să vă aducă liniște și pace în suflet. Sărbători Fericite alături de cei dragi!

Pomii înfloriți, florile proaspăt deschise și cântecul zglobiu al păsărilor, toate îmi șoptesc că a sosit Paștele. Îți simt sufletul cald și aproape cu prilejul fiecărui Paști, dar și a fiecărei zi din viață. Paște fericit și Hristos a Înviat!

Pe acelaşi subiect

Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

Mesaje amuzante de Paştele Catolic

Un iepuraș tare drăgălaș… a ieșit în cale… cu viteză mare… și-ți urează neîncetat… să ai Paște Minunat… și Hristos a Înviat!

Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un MESAJ DE PAŞTE!

Iepuroiul nu mai vine, că nu prea se simte bine. A aflat din Parlament că e criză în buget. Aşa că s-a îmbătat ca să nu fie crizat! PAȘTE FERICIT!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » Mesaje de Paște pentru catolicii care sărbătoresc Învierea Domnului, pe 17 aprilie