Antena Meniu Search
x

Momentul fabulos în care o ciocănitoare descoperă o cameră de filmat, în Parcul Natural Apuseni

O ciocănitoare a luat imediat la verificat una din camerele amplasate în Parcul Natural Apuseni, însă, din fericire, aparatul a rezistat asaltului. Pentru ca peisajul să fie complet, peste doar câteva secunde un cerb și-a făcut apariția grandios.

Momentul fabulos în care o ciocănitoare descoperă o cameră de filmat, în Parcul Natural Apuseni - Faceboook - Regia Nationala a Padurilor

O ciocănitoare a fost surprinsă în timp ce testează una din camerele amplasate în Parcul Natural Apuseni, însă, din fericire, aparatul a rezistat asaltului. Pentru ca peisajul să fie complet, peste doar câteva secunde un cerb și-a făcut apariția grandios.

Specialiștii Romsilva montează camerele cu senzori de mișcare pentru monitorizarea faunei din parc, dar se întâmplă uneori ca acestea să fie descoperite de animalele sălbatice.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Parcul Natural Apuseni are o suprafață de 76.064 de hectare, în zona Munților Apuseni, pe teritoriul județelor Cluj , Bihor și Alba.

Regia Națională a Pădurilor Romsilva administrează 22 de parcuri naționale și naturale, cu o suprafață totală de aproape 850 de mii de hectare, din care peste 580 de mii de hectare păduri, 175 de mii de hectare aflându-se în zone de protecție strictă sau integrală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Momentul fabulos în care o ciocănitoare descoperă o cameră de filmat, în Parcul Natural Apuseni