Antena Meniu Search
x

Video Neatenția îl va costa scump. Șoferul unui Porsche a confundat accelerația cu frâna și a lovit un SUV parcat în apropiere

O parcare ratată îl va costa scump pe șoferul unui Porsche. Bărbatul a lovit un SUV și un alt autoturism, după ce a confundat frâna când încerca să parcheze.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 20.11.2020, 18:43

Un șofer neatent și-a avariat bolidul de lux.
Un șofer neatent și-a avariat bolidul de lux. - Twitter
  • Încercând să parcheze, șoferul unui Porsche a avariat două mașini.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Momentul în care un șofer a confundat accelerația cu frâna a fost surprins de camerele de supraveghere dintr-un orășel din Marea Britanie. Bărbatul, care conducea un Porsche Taycan în valoare de 83.000 de lire sterline, și-a avariat mașina după ce a lovit două autoturisme încercând să parcheze, scrie Daily Mail. 

În imagini se observă cum bolidul înaintează pe aleea din fața casei. Brusc, mașina virează la dreapta, lovește un SUV deja parcat și plonjează peste o altă mașină parcată pe stradă.  

Imaginile au devenit virale pe rețelele sociale, iar urmăritorii sunt de părere că șoferul a confundat pedala de accelerație cu frâna. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Neatenția îl va costa scump. Șoferul unui Porsche a confundat accelerația cu frâna și a lovit un SUV parcat în apropiere