Antena Meniu Search
x

Noile trenduri de manichiură pentru anul 2019

Tinerele din Statele Unite lansează noi trenduri de manichiură pentru anul 2019! Dacă până acum unghiile neon şi cu efect de oglindă le cucereau pe femeile de peste Ocean, la mare modă acum sunt unghiile cu perle sau cele cu efect de CD.

Vezi și

Tinerele din Statele Unite lansează noi trenduri de manichiură pentru anul 2019! Dacă până acum unghiile neon şi cu efect de oglindă le cucereau pe femeile de peste Ocean, la mare modă acum sunt unghiile cu perle sau cele cu efect de CD. Extravagante şi spectaculoase, ele se obţin destul de uşor şi se pot realiza pe orice tip de unghie, lungi sau scurte. 

La mare modă în 2019 va fi manichiura CD. Mai precis o manichură care se realizează cu ajutorul foliei holografice a unui disc. Primul pas, spun expertele, este aplicarea unui strat de ojă. Apoi se taie CD-ul şi să înlăture înlătura folia holografică sau multicoloră. Aceasta se va tăia ulterior în bucăţele mici, care vor fi aplicate pe unghii şi securizate cu ajutorul unui gel. Iar rezultatul va fi de fiecare dată, spectaculos.

Pentru doamnele care vor, însă, un rezultat mai sofisticat, experţii le recomandă manichiura cu perle. Procesul este şi aici destul de simplu. Tot ce au de făcut este să aplice un strat de ojă iar apoi să îşi lipească nişte perle. Fie că aleg biluţe din plastic sau diamante Swarovski, aşa-numitele perle pot fi aplicate sub diferite forme sau modele. Totul ţine de imaginaţia artistului.

Manichuira pop este alegerea perfectă pentru femeile îndrăzneţe care vor să iasă din tipar. Fie că optează pentru personaje din benzi desenate sau vor să redea o operă de-a lui Picasso, tehnica de realizare presupune muncă multă, dedicare şi nu în utlimul rând talent. Modelul se poate realiza fie direct pe unghie cu ajutorul unei pensule subţiri, fie cu ajutorul unor abţibilduri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Noile trenduri de manichiură pentru anul 2019