Antena Meniu Search
x

Nou record. Cel mai scump miel din Irlanda s-a vândut la prețul unei garsoniere

Un miel de șapte luni a devenit cel mai scump berbec din Irlanda după ce a fost vândut la o licitație pentru 44.000 de euro (37.445 de lire sterline), scrie BBC.

de Redactia Observator

la 08.08.2021, 15:37

Nou record. Cel mai scump miel din Irlanda s-a vândut la prețul unei garsoniere
Nou record. Cel mai scump miel din Irlanda s-a vândut la prețul unei garsoniere - Blessington Mart

Un berbec din rasa Suffolk a fost vândut în districtul Wicklow de către crescătorul Richard Thompson unui consorțiu de fermieri din Irlanda de Nord. Prețul de 44.000 de euro a depășit recordul anterior stabilit, de 38.000 de euro.

Crescătorul mielului a declarat că prețul unic a fost un „vis împlinit”. „Mă așteptam la bani mulți, dar nu la asta”, a mărturisit el.

Fermierul Thompson, care a început să crească oi Suffolk în 2015, a spus că se aștepta ca berbecuțul său să fie atât de special, dar nu-și imaginase niciodată că îi va aduce o sumă record. "El este fix ceea ce a căutat toată lumea. Are o altă linie de sânge, proaspătă".

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Robin McIlrath, directorul executiv al Suffolk Sheep Society, a declarat că această „vânzare este excelentă”. „Mielul record al lui Richard a fost cireșa de pe tort”, a spus el.

Oile Suffolk sunt una dintre cele mai populare rase din Irlanda de Nord.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » Nou record. Cel mai scump miel din Irlanda s-a vândut la prețul unei garsoniere