Nu mai arunca PÂINEA USCATĂ! Transformă firmiturile în mâncăruri DELICIOASE
În trecut, pâinea era ceva ce nu se arunca niciodată. Chiar şi firimiturile erau folosite ca ingrediente în bucătărie şi dădeau naştere la feluri de mâncare care mulţumeau chiar şi cei mai pretenţioşi gurmanzi
În trecut, pâinea era ceva ce nu se arunca niciodată. Chiar şi firimiturile erau folosite ca ingrediente în bucătărie şi dădeau naştere la feluri de mâncare care mulţumeau chiar şi cei mai pretenţioşi gurmanzi
În nordul Italiei, în regiunea Piedmont, firimiturile de pâine dau naştere unui sos delicios pe nume "bagnet vert", care arată ca celebrul sos pesto, dar are o textură diferită. Se poate servi cu carne, cu fructe de mare sau cu legume.
În Toscana, bucătarii folosesc firimiturile de pâine pentru a găti pappa al pomodoro, o supă pe care cu greu o uiţi. Are o consistenţă extrem de cremoasă.
Şi în Spania oamenii sunt foarte atenţi cu resturile de pâine. Probabil ai auzit deja de celebra gazpacho.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰