Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Nu mai arunca PÂINEA USCATĂ! Transformă firmiturile în mâncăruri DELICIOASE

În trecut, pâinea era ceva ce nu se arunca niciodată. Chiar şi firimiturile erau folosite ca ingrediente în bucătărie şi dădeau naştere la feluri de mâncare care mulţumeau chiar şi cei mai pretenţioşi gurmanzi

de Redactia Observator

la 16.12.2015 , 15:59

În trecut, pâinea era ceva ce nu se arunca niciodată. Chiar şi firimiturile erau folosite ca ingrediente în bucătărie şi dădeau naştere la feluri de mâncare care mulţumeau chiar şi cei mai pretenţioşi gurmanzi

În nordul Italiei, în regiunea Piedmont, firimiturile de pâine dau naştere unui sos delicios pe nume "bagnet vert", care arată ca celebrul sos pesto, dar are o textură diferită. Se poate servi cu carne, cu fructe de mare sau cu legume.

CITEŞTE ŞI Uită de cea cumpărată din magazine! Învaţă să faci PÂINE de casă! Ingredientul de care nu ştiu multe GOSPODINE

Articolul continuă după reclamă

În Toscana, bucătarii folosesc firimiturile de pâine pentru a găti pappa al pomodoro, o supă pe care cu greu o uiţi. Are o consistenţă extrem de cremoasă.

Şi în Spania oamenii sunt foarte atenţi cu resturile de pâine. Probabil ai auzit deja de celebra gazpacho.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Inedit » Nu mai arunca PÂINEA USCATĂ! Transformă firmiturile în mâncăruri DELICIOASE