Antena Meniu Search
x

O companie aeriană din Australia a vândut toate biletele "spre nicăieri" în două minute și jumătate

Cea mai populară companie aeriană din Australia a reușit să vândă toate biletele “spre nicăieri” în doar 2 minute și jumătate. Cei care au reușit să-și cumpere un bilet vor putea admira un fenomen astronomic spectaculos, pe 26 mai, de la ferestrele rotunde ale unui avion Boeing 787 Dreamliner.

de Redactia Observator

la 13.05.2021, 16:13

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Compania Qantas le oferă australienilor șansa de a admira Superluna sângerie, un fenomen astronomic care va avea loc pe 26 mai. Prețul biletelor pentru zborul “spre nicăieri” a pornit de la 499 de dolari australieni, la clasa economy, și 1.499 de dolari pentru clasa I, scrie CNN

Eclipsa totală de Lună, singura din 2021, ar trebui să fie vizibilă din Australia, Noua Zeelandă, unele teritorii din Pacific și de pe coasta de vest a SUA.

Compania Qantas va pune la dispoziția călătorilor un avion Boeing 787 Dreamliner, ales special pentru ferestrele sale mari, a anunțat directorul companiei aeriene, Stephanie Tully.

Zborul, care va decola din Sydney, va dura trei ore și va survola o perioadă deasupra portului orașului înainte de a se ridica deasupra norilor. Călătorii sunt obligați să poarte mască de protecție și să respecte distanțarea fizică la bordul aeronavei. 

În octombrie anul trecut, biletele pentru primul zbor “spre nicăieri” al companiei australiene s-au epuizat în mai puțin de 10 minute, însă Qantas a fost criticată pentru arderea inutilă a combustibilului într-un moment în care lumea se confruntă cu criză climatică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » O companie aeriană din Australia a vândut toate biletele "spre nicăieri" în două minute și jumătate