Antena Meniu Search
x

Obişnuieşti să mănânci PRUNE? Iată ce se întâmplă în organismul tău când faci asta

Este sezonul prunelor, aşa că este extrem de important să ştim totul despre aceste fructe minunate. Iată câte beneficii aduc organismului nostru

Este sezonul prunelor, aşa că este extrem de important să ştim totul despre aceste fructe minunate. Iată câte beneficii aduc organismului nostru

Un lucru foarte important este că acestea trebuie consumate cu moderaţie. De asemenea, un pumn de prune în zilele de vară, în fiecare zi, tine la distanţă diabetul. Prunele sunt bogate în fibre solubile care menţine echilibrat nivelul zahărului din corp. Fibrele solubile au rolul de a întârzia absorbţia zahărului din sânge.

Celulele tale nu pot fi păcălite de radicalii liberi, rămânând puternice şi sănătoase. Acest lucru se datorează conţinutului de fenoli (fitonutrienti esenţiali în lupta cu cancerul şi alte boli grave). Consumul de prune previne cancerul.

Un alt lucru care se întâmplă în corpul tău atunci când consumi aceste fructe delicioase de vară este trezirea oaselor din letargie. Prunele previn osteoporoza datorită flavonoidelor.

Citeşte şi Și tu le cumperi! Cele mai căutate FRUCTE din supermarket sunt recoltate cu UN AN ÎNAINTE de a fi vândute

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Obişnuieşti să mănânci PRUNE? Iată ce se întâmplă în organismul tău când faci asta