Antena Meniu Search
x

(P) Accesorii ultramoderne care nu trebuie să lipsească din viaţa copiilor şi adulţilor de azi

Tehnologia facilitează foarte mult confortul din ziua de astăzi. Oamenii sunt acum ajutaţi de gadgeturi mai mici sau mai mari, mai ieftine sau mai scumpe, să îşi desfăşoare activităţile de zi cu zi într-un mod eficient, să fie în siguranţă, dar şi la curent cu starea lor de sănătate.

de Redactia Observator

la 16.06.2022, 08:51

(P) Accesorii ultramoderne care nu trebuie să lipsească din viaţa copiilor şi adulţilor de azi
(P) Accesorii ultramoderne care nu trebuie să lipsească din viaţa copiilor şi adulţilor de azi

Iată care sunt accesoriile moderne ce nu trebuie să lipsească dintr-o casă, potrivit specialiştilor tehnologii smart de la Xkids:

Accesorii smart pentru copii

Poate mai mult decât adulţii, copiii din ziua de astăzi vor să ţină pasul cu noile descoperiri tehnologice. Printre articolele cele mai recomandate pentru ei se numără:

Ceasuri inteligente cu localizare GPS - acestea sunt perfecte pentru copiii de peste 3 ani. Atunci când micuţii poartă un astfel de accesoriu la mână, părinţii lor vor şti întotdeauna unde se află. Localizarea este utilă în special pentru copiii de vârsta şcolară, care pot fi atraşi, de exemplu, în drumul spre/de la şcoală în activităţi posibil periculoase, de către persoane cunoscute sau necunoscute. Ceasurile inteligente cu localizare GPS transmit în aplicaţia de pe telefonul părintelui detalii despre locaţia copilului, astfel că adulţii vor putea şti în timp real unde se afla micuţii sau adolescenţii lor;

Căşti de gaming cu microfon - dacă un smartwatch pentru copii este util în primul rând din punct de vedere al securităţii, căştile de gaming cu microfon au rolul lor esenţial în desfăşurarea în bune condiţii a unui joc individual sau în reţea. Sonorizarea va fi una foarte bună, ceea ce asigură un gameplay de calitate superioară. Sunt diverse modele pe piaţa de profil, cu design ergonomic şi futuristic, cu lumini sau fără şi cu perne moi care izolează sunetul. De asemenea, foarte căutate sunt şi acele căşti compatibile cu Play Station, care se conectează prin bluetooth şi care pot fi wireless sau cu fir.

Accesorii smart pentru adulţi

Smartwatch-uri cu senzori numeroşi - un smartwatch este esenţial în ziua de astăzi şi în cazul adulţilor. Diversele funcţii pe care un astfel de gadget le are (pedometru, monitorizare a ritmului cardiac, măsurarea tensiunii arteriale, nivel de oxigen etc) sunt folositoare pentru evaluarea stării de sănătate şi pentru încurajarea unui stil de viaţă sănătos şi activ. În plus, sunt ceasuri cu funcţie telefon, care permit vizualizarea notificărilor, a mesajelor, a apelurilor;

Încărcătoare universale - într-o casă în care mai mulţi membri ai familiei au un telefon, un încărcător universal este o soluţie practică. Acest produs dispune de mai multe porturi USB care permit încărcarea simultană a mai multor dispozitive, la o viteză mult mai mare decât un încărcător clasic;

Boxe portabile - aceste produse sunt la mare căutare în 2022. O boxă portabilă este uşoară, de mici dimensiuni şi poate fi transportată foarte uşor oriunde este nevoie de ea. Se poate asocia chiar cu mai multe unităţi simultan, iar calitatea sunetului este una foarte bună. Gadgeturile noi au o durată mare de viaţă a bateriei şi se încarcă rapid (până în două ore).

Tehnologiile noi au făcut ca omul modern să aibă parte de mai mult confort şi de experienţe superioare în ceea ce priveşte lumea virtuală (jocurile, socializarea). Pentru copii, accesoriile ultramoderne asigură şi siguranţa atât de necesară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Inedit » (P) Accesorii ultramoderne care nu trebuie să lipsească din viaţa copiilor şi adulţilor de azi