Antena Meniu Search
x

(P) Acum puteți obține cel mai avantajos preț iPhone 13 Pro Max second hand!

Achiziționarea unui telefon mobil implică o responsabilitate financiară destul de mare, în special dacă discutăm despre un dispozitiv de top care a fost lansat în urma cu cel mult un an. În acest caz, dacă vă numărați printre acele persoane care caută să își schimbe telefonul, este esențial să vă gândiți să alegeți un model pe care vi-l permiteți, chiar dacă îl veți cumpăra în rate sau cu banii în mână.

de Redactia Observator

la 26.11.2021, 12:26

(P) Acum puteți obține cel mai avantajos preț iPhone 13 Pro Max second hand!
(P) Acum puteți obține cel mai avantajos preț iPhone 13 Pro Max second hand!

Schimbarea smartphone-ului poate fi adesea un obicei costisitor, mai ales având în vedere că cele mai bune telefoane pot costă destul de mult, sume mari de bani pe care nu oricine și le poate permite. Tot mai multe persoane aleg opțiunile de smartphone din gama mid range deoarece au un raport calitate/preț foarte bun și au devenit mult mai accesibile în zilele noastre

Totuși, pentru cei care își doresc un smartphone de top dar considera că prețul este unul mult prea mare, o metodă excelentă pentru a cumpăra device-ul mult dorit, se rezumă la achiziționarea unui telefon utilizat, un telefon second hand dar care vine cu garanție și toate actele doveditoare.

Există într-adevăr și riscuri atunci când discutăm despre smartphone-uri second hand, însă, aceste riscuri sunt eliminate din ecuație dacă alegem să apelăm la comercianți serioși și de încredere, la magazine de tip GSM care vând produse cu garanție și pentru care oferă factură.

Probabil cel mai bun exemplu de smartphone foarte scump de nou dar mult mai accesibil la preț ca second hand, este iPhone-ul. Mulți sunt fani ai acestui brand de smartphone-uri însă, nu mulți consideră că prețul este unul justificat și tocmai din acest motiv, aleg să achiziționeze un astfel de dispozitiv second hand.

Aveți posibilitatea de a obține cel mai bune pret iPhone 13 Pro Max second hand la numai un simplu click distanță, accesând magazinul online Totalconvert.ro. În mod sigur, un astfel de smartphone vă poate garanta pentru mulți ani de acum înainte, performanțe foarte bune atât din punct de vedere software cat și hardware.

Un avantaj real în a achiziționa un iPhone, fie că discutăm despre modelul 13 Pro Max sau despre un model mai vechi, se referă la faptul că, în cazul în care veți dori să îl vindeți, puteți obține un preț foarte bun dacă a fost bine păstrat și îngrijit. Aceste device-uri își păstrează extrem de bine valoarea și tocmai din acest motiv, plus performanțele foarte bune, au și un preț de achiziție de nou, pe măsură. Însă, dacă îl veți achiziționa second hand de la Totalconvert.ro, puteți obține un preț mai mult decât avantajos.

Să cumpărați un smartphone folosit este un fapt la care trebuie să vă gândiți, deoarece trebuie să știți cu exactitate ce vă doriți. Pentru cei cumpătați dintre noi, întrebarea pare destul de explicită: telefoanele uzate sunt mai ieftine, prin urmare este mult mai bine. Cu toate acestea, s-ar putea să nu fie întotdeauna cazul. În ultimii câțiva ani, categoriile de smartphone-uri de buget și de gamă medie au explodat, modelele noi cele mai noi în ultima perioadă, oferind mai multă tehnologie față de cum v-ați putea imagina având în vedere prețul solicitat. Desigur, uneori aveți nevoie de ceva specific - ceva ce puteți obține doar de la o anumită marcă sau model de dispozitiv, va trebui sa faceți un compromis. În acest caz, dacă ar fi să cumpărați un smartphone second hand, este posibil să nu găsiți decât un produs nou. Însă, dacă veți aștepta puțin, puteți obține exact device-ul dorit, la cel mai avantajos preț.

Magazinul Totalconvert.ro vă pune la dispoziție o gamă extrem de variată de smartphone-uri utilizate dar care se află în condiții optime de utilizare. Acestea sunt disponibile la un preț corect, fie că discutăm despre device-uri complet impecabile și care arată că noi, fie că discutăm despre device-uri care pot prezenta mici semne de uzură.

Achiziționarea unui telefon mobil inteligent, fie că este unul nou sau unul second hand, reprezintă o investiție destul de mare pentru orice perioasa, fiind de asemenea o investiție care nu se poate face în fiecare lună. Tocmai din acest motiv, este important să protejăm eficient o astfel de investiție, prin achiziționarea unei folii de protecție pentru ecran, precum și prin aplicarea unei huse anti șoc care să protejeze smartphone-ul în cazul unei eventuale căderi pe o suprafață dură. În plus, pentru a putea avea asigurarea că vă protejați dispozitivul ca atare, puteți opta inclusiv pentru o husă de protecție împotriva apei, a prafului și a nisipului.

Tot pe Totalconvert.ro, puteți găsi accesorii pentru protecția device-ului dumneavoastră. În acest fel, printr-o simplă și singură comandă online, aveți posibilitatea de a achiziționa atât smartphone-ul la care visați, cât și diverse accesorii GSM pentru acesta.

Gama totală de produse disponibile pe Totalconvert.ro se împarte în următoarele categorii principale:

  • Telefoane
  • Tablete
  • Laptopuri
  • Ceasuri
  • Smartwatch
  • Audio
  • Tv
  • Foto
  • Video
  • Console
  • Jocuri
  • Accesorii
  • Diverse

Toate acestea sunt disponibile la un raport calitate/preț foarte avantajos, fapt pentru care, sunteți invitați să accesați magazinul online și cu siguranță puteți găsi pe lângă smartphone-ul preferat, multe alte produse și accesorii pe care le veți dori adăugate în coșul de cumpărături. În plus, având în vedere toată această mare varietate de produse, este un magazin ideal și dacă vă numărați printre cei care sunteți pasionați de tehnologie și accesorii GSM.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi interesat recent de modalităţi de refinanţare a creditului?

Observator » Inedit » (P) Acum puteți obține cel mai avantajos preț iPhone 13 Pro Max second hand!