Antena Meniu Search
x

(P) Alege cabina de duș preferată și accesoriile potrivite pentru aceasta de la GQS German Quality

Atunci când alegi o cabină de duș, aceasta trebuie să se potrivească în primul rând cu stilul tău de viață deoarece va deveni o parte importantă din activitățile tale zilnice. Prin urmare, este recomandat să investești într-o cabină în care să te poți relaxa și destinde după o zi încărcată la muncă și în care să-ți animezi spiritul dimineața. Principalul avantaj al unei cabine de duș este acela că poate fi integrată atât într-o baie de dimensiuni mari, cât și într-una de dimensiuni reduse, conferind un aspect modern și rafinat oricărei băi.

de Redactia Observator

la 10.12.2021, 13:18

În portofoliul magazinului online GQS German Quality (cel mai mare magazin online de obiecte sanitare) găsești disponibile diferite modele de cabine de duș ce îndeplinesc diferite caracteristici și funcții.

În cazul în care tinzi să-ți desfășori activitățile cât mai rapid, iar pentru tine dușurile sunt o metodă eficientă de a te înviora, poți opta pentru un model din categoria cabinelor cu uși glisante sau al celor de tip walk-in. Pe de altă parte, dacă deschiderea batantă corespunde dorințelor tale din punct de vedere practic și estetic, poți alege una dintre numeroasele cabine de duș cu uși batante. De asemenea, unele modele cu uși pliante dispun de un design impresionant, fiind printre primele variante de uși moderne fabricate pentru cabinele de duș de lux. Cu siguranță vei aprecia frumusețea acestora încă de la prima utilizare.

Ce alte obiecte îți mai sunt necesare atunci când alegi integrarea unei cabine de duș?

  • În primul rând, cădița de duș. În funcție de forma (pentagonală, pătrată, dreptunghiulară, semirotundă) și dimensiunile cabinei, trebuie să alegi o cădiță care să se potrivească perfect cu aceasta. De asemenea, înălțimea acesteia poate varia în funcție de preferințele tale. De exemplu, modelele ultra slim sunt recomandate în special pentru cabinele de duș de tip walk-in, atunci când nu vrei ca acesta să fie montat direct pe pardoseală. Materialul este încă un criteriu care te poate ajuta să faci o departajare: acril, compozit sau ceramică. Poți alege cadita de dus de la GQS German Quality. O mulțime de modele îți stau la dispoziție.
  • De asemenea, ai nevoie de un sistem de duș cât mai eficient, pentru ca experiența ta să fie de fiecare dată unică. Și aici ai la dispoziție diferite modele cu design și funcții variate, iar dacă îți dorești ceva cu totul deosebit poți opta pentru un panel de duș cu hidromasaj.

Recomandări cabine de duș de la GQS German Quality

Radaway Arta - Cabină de duș cu 4 pereți

Cabina este formată din două uși batante și doi pereți laterali. Deține un mecanism de ajustare a profilelor care permite compensarea iregularităților peretelui și un mecanism de ridicare-coborâre a ușii cu acționare silențioasă ce previne deteriorarea garniturilor. Tehnologiile Radaway sunt încă un plus al acestui model: Easy Clean - strat de protecție cu proprietăți hidrofuge ce menține curată suprafața și permite întreținerea ușoară a acesteia; Chrome - asigură un finisaj lucios superior pentru barele de susținere și pentru profile.

Designul este simplu, însă în același timp elegant și modern, fiind recomandat pentru orice stil de amenajare.

Radaway Essenza Pro - Gold/Black

Dacă preferi varianta pe colț, semirotundă, atunci aceasta este una dintre variantele moderne, futuriste, pe care le vei descoperi pe germanquality.ro. Dacă ai ales un stil de amenajare elegant luxos pentru baia ta, poți opta pentru modelul cu finisaje aurii. De asemenea, ai și varianta cu finisaje negru mat, pentru un stil minimalist contemporan.

Dacă vrei să descoperi mai multe modele deosebite și descrise de calitatea superioară a brandurilor de top, poți arunca o privire pe germanquality.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » (P) Alege cabina de duș preferată și accesoriile potrivite pentru aceasta de la GQS German Quality