Antena Meniu Search
x

(P) Alegeri inspirate pentru biroul de acasă. Ce tip de iluminat este cel mai potrivit pentru spațiul de lucru

Lucrul de acasă a devenit o normalitate pentru tot mai mulți dintre noi după debutul pandemiei, iar acum, odată început valul 4 anunțat de specialiștii din sănătate, sunt mari șanse ca această situație să se prelungească. Dar cum faci să intri în atmosfera de birou în confortul propriei locuințe? Lumina potrivită poate fi elementul cheie în aceasa ecuație.

De Redactia Observator la 17.09.2021, 14:15
(P) Alegeri inspirate pentru biroul de acasă. Ce tip de iluminat este cel mai potrivit pentru spațiul de lucru
(P) Alegeri inspirate pentru biroul de acasă. Ce tip de iluminat este cel mai potrivit pentru spațiul de lucru

Așa cum copiii au biroul la care își fac temele pentru la scoală, și adulții care lucrează de acasă au nevoie de un spațiu de lucru delimitat de restul casei. A lucra pe unde apuci poate fi contraproductiv, pentru că pur și simplu iți este greu să rămâi conectat la ceea ce ai de făcut dacă stai întins în pat sau pe o canapea, ori dacă lucrezi în bucătărie, unde sunt atât de multe lucruri ce iți distrag atenția, ori în living, unde te poate tenta să te apuci de orice altceva.

Inspirație pentru biroul de acasă

Uneori poate fi complicat sa lucrezi de acasă, sa intri intr-o atmosfera de birou în confortul propriei locuințe. Lumina potrivită poate face, insa, diferenta. Alege becuri LED cu lumina alba rece pentru spațiul în care iti desfasori activitatea; aceasta te va ajuta sa iti pastrezi concentrarea pentru mai mult timp și îți va spori productivitatea, mai ales dacă nu ai posibilitatea sa lucrezi în apropierea unei ferestre sau cand orele cu lumina naturala se imputineaza, în sezonul rece.

Alege sisteme electrice de uz casnic potrivite pentru o munca de birou pentru a-ti crește eficienta. O lampă de birou cu un bec LED poate crea o lumină ambientală care te va ajuta să te concentrezi mai bine pe detalii atunci când lucrezi și iți va crește eficiența. Mai mult, o lampă de birou te poate ajuta să iți transformi chiar și măsuța de cafea într-un spațiu de lucru optim.

Lumini inteligente pentru o casa versatila

Dacă becurile LED sunt mult mai economice și mai prietenoase cu ochii decat cele clasice, incandescente, un sistem de iluminat inteligent va fi cu atat mai eficient pentru locuința ta. Cu Philips Hue poți trece de la atmosfera de birou la cea de cămin cu o simpla modificare de intensitate a luminii.

Kiturile de lumini inteligente cu întrerupător cu variator detasabil, pentru a-l avea la indemana oriunde te-ai afla, pot fi conectate prin Hue Bridge, ceea ce oferă sistemului tău de iluminat o versatilitate foarte ridicată. Cu un singur intrerupator poți controla pana la 10 lumini de oriunde din casa și chiar din afara ei, prin intermediul aplicațiilor dedicate.

Bazate pe becuri cu tehnologie LED, sistemele Philips Hue sunt prietenoase cu ochii pentru ca, asemenea luminii naturale, nu ii obosesc, însă te ajuta sa vezi cu mai mare usurinta și cele mai mici detalii, chiar dacă lucrezi pana seara, tarziu.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Inedit » (P) Alegeri inspirate pentru biroul de acasă. Ce tip de iluminat este cel mai potrivit pentru spațiul de lucru