Antena Meniu Search
x

(P) Bestseller AloShop – Super ofertă în luna septembrie

Cu toții ne dorim să ne organizăm programul cât mai eficient pentru a ne bucura de cât mai multe activități plăcute și relaxante. Statisticile arată că în ultima vreme, oamenii acordă o importanță sporită îmbunătățirii stilului de viață, prin sport, odihnă și alimentație sănătoasă.

de Redactia Observator

la 16.09.2022, 09:25

Este limpede că foarte multe persoane aleg să-și gătească acasă prânzul sau cina, cât mai rapid și fără efort, dar pentru realizarea preparatului dorit ai nevoie de abilitățile și ustensilele unui bucătar profesionist.

Pentru că ne dorim să petreci mai puțin timp în bucătărie și obții preparate gustoase și sănătoase cu minimum de efort, te încurajăm să faci cea mai bună investiție pe termen lung.

Votată la categoria Bestseller AloShop, Tigaia dublă cu suprafață antiaderentă grill și clasică Gourmet Evolution, de 36 cm este produsul care nu trebuie să-ți lipsească din bucătărie! Cu o singură tigaie poți prepara mese diversificate, gustoase și bogate în nutrienți. 

Clienții noștri s-au dovedit profund mulțumiți de acest produs 2 în 1, care te ajută să gătești atât diferite tipuri de carne, pește sau frigărui, cât și garnituri din legume, ciuperci sau chiar deserturi. Toate acestea fără să adaugi ulei, unt sau alte grăsimi. 

Tigaia Gourmet Evolution este deopotrivă o tigaie grill perfectă pentru o friptură fragedă la interior și crocantă la exterior, cât și o tigaie clasică în care poți pregăti omletă, cartofi prăjiți, legume, bacon sau chiar și clătite. Friptura va arăta exact ca cea pregătită pe grătarul din curte, întrucât striațiile de pe tigaia grill au înălțimea potrivită pentru a permite grăsimilor să se scurgă în spațiile dintre acestea.  

Confecționată din aluminiu turnat de 2.0 mm și înveliș antiaderent din teflon negru-marmorat ce nu interacționează chimic cu preparatele și le păstrează gustul, culoarea și valoarea nutrițională, tigaia menține temperatura optimă, reducând astfel timpul de gătire și consumul de energie.

Poți uita de grija preparatelor arse sau lipite! În plus, garnitura de silicon asigură închiderea perfectă: printr-o singură atingere, cele două mânere termorezistente și ergonomice se vor închide datorită sistemului magnetic. Iar prin orificiul special, aburul cald este eliminat constant.

Prepari rapid o varietate de garnituri, legume la grill, pește, friptură, clasicii mititei sau fructe de mare fără să folosești o mulțime de vase de gătit! Aerul cald circulă în interiorul tigăii, astfel încât preparatele nu se usucă și își păstrează savoarea și aromele. Forma dreptunghiulară încăpătoare îți va permite să pregătești o cantitate mare de mâncare, pentru întreaga familie, economisind astfel timp prețios. 

În luna septembrie AloShop sărbătorește 8 ani de existență. Așa că intră pe Aloshop și descoperă surprizele pregătite pentru tine!

Îți dăm un indiciu - poți achiziționa Tigaia Gourmet Evolution la o SUPER ofertă, pentru doar 199 de lei. Click => https://bit.ly/3wLS6Ar, comandă și vezi ce surprize mai ți-am pregătit în coșul de cumpărături!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Inedit » (P) Bestseller AloShop – Super ofertă în luna septembrie