Antena Meniu Search
x

(P) Care sunt tendințele de primăvară pentru bărbați? - aflați sugestiile noastre de stil

Avem vești bune pentru bărbați, tendințele în acest an sunt concentrate pe individualitate. Sunt la modă ţinutele lejere, confortabile şi se poartă articole vestimentare care asigură libertate de mișcare.

de Redactia Observator

la 26.03.2022, 08:38

Hainele cu accente military, tricourile de camuflaj şi pantalonii cargo sunt must have-uri. Pe lângă aceste piese incendiare, tinerii şi domnii maturi se pot bucura de farmecul blugilor clasici.

Dacă analizăm tendințele în materie de cromatică vom remarca o explozie coloristică. Anul acesta este unul al speranței, al libertății absolute de exprimare, iar aceste detalii de evidențiază perfect în modă stradală masculină prin accente puternice de orange, roșu, albastru, turcoaz, corai. 

Citește și: Tendințe de beauty pentru primăvara anului 2022. Iată ce trebuie să porți ca să fii în trend

Ce să porţi să fii în tendinţe în aceasta primăvară?

Sunt pe val combinaţiile cu blugi bărbaţi clasici şi cămăşi cadrilate în roșu şi negru, asortate cu tenişi simpli sau bocanci expresivi. Cu accesoriile potrivite pot fi create ținute impresonante în stilul anilor 70. Poţi alege șaluri supradimensionate sau genţi compacte pentru a desăvârşi ţinute confortabile în stilul tău. Pe https://modivo.ro/c/barbati/imbracaminte/blugi găseşti o varietate mare de blugi în tendinţe şi accesorii expresive, cu ajutorul cărora poţi crea ţinute autentice în stil stradal.

Marile case de modă au declarat anul acesta ca fiind unul al culorii, al imprimeurilor! Poți opta pentru geci subţiri portocalii sau pentru jachete cu imprimeu military. Astfel de piese aduc energie combinaţiilor în care sunt integrate. Dacă te numeri printre domnii excentrici, ce pun preţ pe autenticitate, nu te poţi opri la selectarea unor ținute colorate, poți merge mai departe personalizând outfiutri create cu insigne metalice, căciuli reprezentative şi genţi senzaţionale. Din fericire, moda este generoasă! Poți descoperi și achiziționa cu uşurinţă piesele adecvate.

Ce sneakersi să alegi pentru ținute cu blugi bărbaţi clasici?

Dacă mizezi pe blugi clasici, cu siguranță, va trebui să faci alegeri riscante pentru a ieși din tipare și  pentru a crea ţinutele care te caracterizează. Creează contraste alegând sneakersi moderni metalizaţi, astfel de piese asociate cu o pereche de blugi clasici şi o geacă de camuflaj va crea o ținută în stil stradal inspirantă. 

Mizează pe sneakersi cu imprimeuri dacă-ţi doreşti să aduci echilibru outfitului. În cazul în care vrei un look incendiar, tineresc,  alege să porţi pantofi sneakers cu elemente 3D şi sneakersi cu tălpi înalte colorate. Aceste articole sunt vedetele sezonului. Dacă încă nu ai inspiraţie, accesează https://modivo.ro/c/barbati/incaltaminte/sneakersi, aici vei găsi o varietate mare de pantofi moderni care îţi vor completa perfect garderoba.

Blugii clasici sunt iconici, deci pot fi abordaţi cu aceeași lejeritate de bărbaţi maturi ce pun preţ pe acest impecabil şi confort. Ținutele urbane cu blugi pot fi desăvârşite de cămăşi, tricouri, hanorace, bluze cu guler şi bineînţeles de încălţăminte adecvată. Pe lângă sneakersi moderni şi tenişi urbani în acest an se poartă cizme de cauciuc, bocanci cu tălpi robuste, dar şi pantofi loafers din piele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Inedit » (P) Care sunt tendințele de primăvară pentru bărbați? - aflați sugestiile noastre de stil