Antena Meniu Search
x

Video (P) Cumpăna deschide o nouă fabrică de ultimă generație în Ștefăneștii de Jos

Noua fabrică Cumpăna îmbuteliază apa dintr-o sursă de o calitate deosebită, alcalină și folosește tehnologie de cea mai înaltă calitate la nivel mondial al unui producător de prestigiu din Italia, în procesele de spălare și sterilizare a bidoanelor, ridicând ștacheta în ceea ce privește siguranța și sănătatea consumatorului.

de Redactia Observator

la 14.06.2022, 14:38

Vezi și

Capacitatea de producție a noii fabrici este astfel proiectată încât să acopere chiar și cele mai solicitante perioade din an, în lunile de vară, apa Cumpăna ajungând la peste un milion de consumatori naționali.

“Preocuparea noastră principala este calitatea produsului și satisfacția consumatorilor. Avem trei unități de producție la nivel național și toate au fost amplasate acolo unde am identificat apă cu proprietăți deosebite. Tehnologia folosită este de asemenea importantă și nu am făcut compromisuri inn această privința.

Astfel îmbuteliem apă naturală, fără dezinfectanți sau tratamente chimice. Mulțumită personalului nostru deosebit de implicat am reușit să implementăm și acest proiect și să fim o companie națională puternică ce se pregătește să devină internațională. Seriozitatea și rigurozitatea sunt atribútele care ne definesc de 29 de ani, altfel nu puteam ajunge la acest nivel prin forțele proprii ale unei companii antreprenoriale”, a declarat Florin Dănilă, administratorul companiei Cumpăna.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » (P) Cumpăna deschide o nouă fabrică de ultimă generație în Ștefăneștii de Jos