Antena Meniu Search
x

(P) Trăsăturile unei femei născute toamna

Toamna este anotimpul melancoliei, al vremii mohorate ce transmite stările sale oamenilor. Și cine poate resimți cel mai mult aceste stări dacă nu persoanele născute în această perioadă.

de Redactia Observator

la 26.10.2021, 12:17

(P) Trăsăturile unei femei născute toamna
(P) Trăsăturile unei femei născute toamna

Cum caracterizezi femeile născute toamna?

Femeile tind să fie mai complexe, astfel că femeile născute toamna întrunesc o serie de trăsături corespunzătoare vremii de afară. Tind să fie misterioase și niciodată nu vei afla de la ele mai mult decât își doresc să îți dezvăluie.

Se pot lăuda cu o intuiție dezvoltată, având darul de a cunoaște oamenii de la primul impact, pentru că sunt la fel de profunde precum toamna. Sunt firi calme precum zilele călduroase de toamnă, dar reușesc să te rănească cu zâmbetul pe buze, atunci când le vei face rău, precum zilele care par călduroase și sfârșesc prin furtuni și ploi. Este indicat să nu le rănești pentru că nu vor mai avea încredere niciodată în tine și vor refuza orice contact cu tine.

Femeile născute toamna sunt persoane ce au o mare plăcere pentru a încerca lucruri noi, au chiar o latură mai nebună pe care o dezvăluie doar în fața prietenilor, având chiar un grup mare de prieteni pentru că sunt extrem de sociabile și amabile cu cei din jur, astfel că atrag multe prietenii, 

De asemenea au darul de a cuceri orice bărbat atunci când își doresc și își propun acest lucru, întrucât iubesc să arate bine și fac mult sport pentru a se menține într-o formă ideală. Însă trebuie să întrunești câteva caracteristici pentru a fi pe placul ei, neapărat trebuie să fii carismatic, interesat de cultură și neapărat o fire independentă.

Persoanele născute toamna sunt persoane foarte încrezătoare în sine și sunt cucerite de inteligența unui bărbat, nu aspectul fizic fiind primordial pentru ele, deși sunt foarte atente la acest aspect pentru sine.

În rolul mamelor, femeile născute toamna nu sunt tocmai ceea ce îți dorești, tind să exagereze, fiind extrem de grijulii.

Din punct de vedere financiar preferă să fie independente, dar sunt extrem de chibzuite, nu le place să cheltuiască banii pe lucrurile inutile.

Toate aceste trăsături însumează portretul unei femei extraordinare, superbe, cu multă stimă de sine și încredere în forțele proprii. Femei ce sunt greu de cucerit, dar pe care îți dorești în mod sigur să le determine să se îndrăgostească de tine, iar pentru acest fapt trebuie să îți dai silința pentru a reuși să impresionezi.

Astfel că pentru a cuceri o astfel de femeie trebuie să apelezi la toate trucurile și știi prea bine că o femeie este atrasă și cucerită de bărbații care dăruiesc flori, de bărbații sensibili și romantici. Dacă îți dorești să fii unul dintre ei și să lași cea mai bună impresie, dăruiește flori. Florile au darul de a aduce zâmbetul pe buze, de a schimba starea unei persoane și de a aminti de tine într-un mod plăcut. Fii inventiv, pentru a impresiona alege cosuri cu flori de pe maisondor.ro, florăria ce îți oferă avantajele de a putea alege online și a oferi într-un mod romantic cadoul prin serviciul de livrare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » (P) Trăsăturile unei femei născute toamna