Antena Meniu Search
x

Părinții, alertați, au anunțat Ambasada pentru a le da de urmă. Ce făceau cei doi îndrăgostiți la Paris

Doi îndrăgostiți au reușit să-și panicheze familiile chiar în seara atentatelor din Paris. Spaima a fost și mai mare, având în vedere că nu răspundeau la telefon

Doi îndrăgostiți au reușit să-și panicheze familiile chiar în seara atentatelor din Paris. Spaima a fost și mai mare, având în vedere că nu răspundeau la telefon.

Cei doi irlandezi îndrăgostiți erau în vacanță în Franța, iar vineri au ieșit să se plimbe, lăsându-și telefoanele în cameră de hotel.

 Grace și Danny s-au logodit în acea seară, în timp ce admirau Turnul Eiffel.

 "Am mereu telefonul la mine, însă în acea seară le-am lăsat pe ambele în cameră, erau descărcate. Părinții au fost atât de speriați când nu au reușit să dea de noi, încât au anunțat ambasada că suntem dispăruți", a povestit Grace.

 Cei doi au vizitat în acea zi Catedrală Nôtre Dame și apoi Muzeul Louvre.

 "Am auzit ceva împușcături, dar am crezut că sunt focuri de artificii. Abia când am decis să ne oprim la un restaurant pentru a mânca, am auzit câțiva americani vorbind. Așa am aflat că Parisul era atacat. Ne-am speriat îngrozitor, am luat un taxi și când am ajuns în cameră, am sunat părinții. Erau atât de speriați, au crezut că am fost uciși", a mai spus tânără.

 A două zi, Grace și Danny au luat primul avion către casă, înainte de închiderea granițelor. Abia după ce și-au îmbrățișat rudele, ei au putut să dea și marea veste, că s-au logodit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Părinții, alertați, au anunțat Ambasada pentru a le da de urmă. Ce făceau cei doi îndrăgostiți la Paris