Antena Meniu Search
x

Video Povestea deţinutului care i-a furat inima unei angajate de la penitenciar. În libertate, relaţia lor a mai durat doar două zile

Dragostea înfloreşte oriunde, chiar şi în captivitate! O tânără de 25 de ani, ofiţer de penitenciar, s-ar fi îndrăgostit de un interlop, aflat în arest preventiv. La scurt timp după ce bărbatul a fost eliberat, tânăra şi-ar fi dat demisia pentru a continua relaţia. Doar că, libertatea nu le-a priit: după câteva zile, cei doi s-ar fi despărţit. Acum, tânăra ar vrea locul de muncă înapoi. 

de Redactia Observator

la 30.08.2022, 20:55

Vezi și

El, în spatele gratiilor, om al fărădelegilor, cu un dosar de speriat:  tentativă de omor, proxenetism, şantaj şi trafic de droguri. Ea, om al legii, ofiţer de penitenciar, premiat de conducere. Aşa începe o idilă ce părea imposibilă. 

Cosmin Dorobanţu, lider sindical FSANP: Ofiţer regim penitenciar, practic avea în subordine acordarea vizitei deţinuţilor, însoţirea, plimbarea acestora şi, uneori, avea şi rolul de comandant de secţie pe perioada în care unii şefi de secţii lipseau de la serviciu. 

Cel de care s-a îndrăgostit tânăra de 25 de ani ar fi nimeni altul decât Cristian Marian Bejan, un nume sonor în lumea interlopă. Era în arest preventiv la penitenciarul Mărgineni, Dâmboviţa, acolo unde lucra tânăra.

Povestea a devenit publică după ce colegii ar fi aflat de relaţia lor şi ar fi povestit celor de la sindicat. Pentru a-şi putea continua relaţia, tânăra şi-ar fi dat demisia la doar câteva zile după ce bărbatul a fost eliberat, în urmă cu două săptămâni. 

Pe acelaşi subiect

Cosmin Dorobanţu, lider sindical FSANP: Aceasta şi-a a depus cererea de demisie în data de 22 august, penitenciarul Mărgineni. A cerut demisia cu rugămintea de a produce efecte exact din data în care a depus cererea. Suspectez că aceasta a avut o relaţie anterior depunerii demisiei. 

Dragoste începută în spatele gratiilor

Până la urmă, dragostea în libertatea nu a avut acelaşi farmec şi idila celor doi nu ar fi mers. Cei doi s-ar fi despărţit la doar câteva zile după ce tânăra şi-a dat demisia. Aşa că, femeia ar vrea acum să îşi recupereze locul de muncă. 

Cosmin Dorobanţu, lider sindical FSANP: Practic aceasta nu mai are nicio şansă să revină înapoi în sistemul penitenciar. 

Am încercat să obţinem un punct de vedere de la şeful Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, însă nu am primit un răspuns până la această oră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Povestea deţinutului care i-a furat inima unei angajate de la penitenciar. În libertate, relaţia lor a mai durat doar două zile