Antena Meniu Search
x

Prietenoase, dar cu DOUĂ FEȚE! Cele mai PERICULOASE ZODII

Fiecare zodie are un temperament aparte. Unele dintre ele însă, ascund anumite secrete, scopuri și idei de care ar fi bine să te ferești

Fiecare zodie are un temperament aparte. Unele dintre ele însă, ascund anumite secrete, scopuri și idei de care ar fi bine să te ferești

BERBEC

Independența este cuvântul-cheie. Nu le place să primească ordine de la alții și vor să facă lucrurile în felul propriu. Sunt egocentriști și nu le pasă de sentimentele celor din jur.

TAUR 

Sunt foarte sensibili și orice comentariu sau remarcă negative vor fi luate personal. Pot fi ușor răniți. Pot fi foarte leneși atunci când primesc ordine.

GEMENI

Acționează instantaneu la situații și au un temperament nervos. Le plac situațiile variate. Dacă se plictisesc, au nevoie urgent de ceva nou.

RAC

Sunt fragili, temperamentali și au nevoie în mod constant de suport și încurajare. După ce își satisfac nevoile, pot fi iritabili și nervoși. Au un temperament delicat.

LEU 

Leilor le place noul, în ciuda vieților pline de rutină pe care le duc. Au abilitatea uimitoare de a se detașa de sentimente. Nu le place să fie nefericiți.

FECIOARĂ

Înainte de a face orice, Fecioarele au nevoie să analizeze totul și să știe toate detaliile. Percepția Fecioarei este realitatea ei.

BALANȚĂ 

Au instincte și intuiție excelente, însă nu au încredere în propriile forțe. Nu sunt leneși, însă nu își dau interesul de fiecare dată. Nu își doresc nimic atât de mult încât să lupte pentru acest lucru.

SCORPION

Sunt ambițiosi și determinati. Au o atitudine care denotă putere și control. Nu vor renunța niciodată și vor face orice pentru a-și atinge scopul. 

SĂGETATOR 

Nu sunt persoane emotionale si se pot detasa foarte bine. Atunci cand sunt plictisiti, devin nervosu. Sunt optimisti si pozitivi si cred ca exista o parte buna in fiecare situatie.

CAPRICORN

Evaluează totul și nu vor să ia decizii îndrăznețe fără să vadă care sunt avantajele și dezavantajele.

VĂRSĂTOR

Au tendința de a fi rebeli doar pentru a face ca lucrurile să se miște iî direcția în care își doresc. Au opinii fixe și sunt foarte încăpățânați atunci când sunt înfruntați.

PEȘTI

Sunt modelați de împrejurări și încorporează experiențele din jur în viețile lor. Au foarte multă compasiune și simt durerea celor din jur. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Prietenoase, dar cu DOUĂ FEȚE! Cele mai PERICULOASE ZODII