Antena Meniu Search
x

Profesor universitar, surprins dezbrăcat în timpul cursurilor online. Fără să ştie, camera dascălului din Coreea de Sud s-a activat în timp ce era la duş

Un profesor de la o universitate din Coreea de Sud a fost surprins dezbrăcat în timpul cursurilor pe care le susţinea în sistem online.

de Redactia Observator

la 30.10.2021, 12:32

Profesorul a continuat să predea ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat
Profesorul a continuat să predea ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat - Shutterstock - foto ilustrativ

Profesorul multitasking, aşa cum l-au numit studenţii, ţinea un curs pentru o grupă de la Universitatea Hanyang din Seul, scrie Daily Star. În mod normal, cursul ar fi trebuit să se ţină cu camerele închise, aşa cum de altfel aşi început.

Reacţia studenţilor

Profitând de acest lucru, profesorul a cosniderat că este un moment prielnic pentru a face duş, aşa că a intrat în baie cu tot cu dispozitivul de pe care transmitea. Din păcate pentru el, camera s-a activat automat , fiind surprins pe imaginile difuzate live, spre amuzamentul studenţilor care participau la curs.

"A fost un şoc total. Nu înţelegeam ce se întâpmplă pentru că ştiam că am intrat pentru o discuţie, nu pentru o baie fierbinte", a povestit unul dintre studenţi. După ce şi-a dat seama de incident, profesorul a oprit camera şi a continuat să predea ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Cu toate acestea, imediat după finalizarea cursului, profesorul a trimis un email sudenţilor pentru a-şi cere scuze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Profesor universitar, surprins dezbrăcat în timpul cursurilor online. Fără să ştie, camera dascălului din Coreea de Sud s-a activat în timp ce era la duş