Antena Meniu Search
x

Mercedes a filmat un clip de promovare la Sibiu şi e impresionant (Video)

Un clip de promovare, filmat de Mercedes-Benz la Sibiu într-o atmosferă de film, impresionează prin locaţie, prestaţia actorilor, costume şi o regie care trimite privitorul înapoi în timp, în anii 1800.

Un clip de promovare, filmat de Mercedes-Benz la Sibiu într-o atmosferă de film, impresionează prin locaţie, prestaţia actorilor, costume şi o regie care trimite privitorul înapoi în timp, în anii 1800.

Videoclipul se bazează pe prima călătorie cu un automobil, făcută în 1888 de Bertha Benz, soţia inventatorului vizionar Karl Benz, pentru a demonstra tuturor că invenția soțului ei reprezintă viitorul mobilităţii.

Videoclipul filmat de Mercedes la Sibiu

Într-un moment în care cuvântul "automobil" nici măcar nu exista, iar oamenii încă foloseau cai pentru a se deplasa, o femeie şi-a contestat condiţia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru a dovedi lumii că invenția soțului ei este viitorul mobilității, Bertha Benz a făcut prima călătorie pe distanță lungă cu un automobil, confruntându-se cu tot felul de provocări, dar fără să se oprească.

Bertha Benz, pionier al industriei automobilelor

Bertha Benz, născută Bertha Ringer, a fost un pionier în industria germană de automobile.

Ea a fost partenerul de afaceri și soția inventatorului de automobile Karl Benz.

La 5 august 1888, ea a fost prima persoană din istorie care a condus un automobil pe o distanță de 106 kilometri, în 12 ore.

În urma reuşitei sale, ea a pus Benz-Motorwagen pe harta lumii, făcând şi prima vânzare a companiei.

Clipul Mercedes filmat cu români, pe strada Turnului, în Sibiu

Clipul de promovare al Mercedes a fost filmat pe Strada Turnului din Sibiu, care a fost transformată complet, informează oradesibiu.ro, pentru a arăta ca un sat din anii 1800.

Rolurile au fost jucate de actori străini, de români, actori la Teatrul Radu Stanca, precum şi de locuitori obişnuiţi din Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » Mercedes a filmat un clip de promovare la Sibiu şi e impresionant (Video)