Antena Meniu Search
x

Video Sasha, un pui de tigru bengalez, este noua vedetă a Grădinii Zoologice din Târgu Mureș. Micuţa felină a fost adusă din Ungaria

O cheamă Sasha şi este cel mai răsfăţat musafir al Grădinii Zoologice din Târgu Mureş. E un pui de tigru bengalez, care a câştigat simpatia îngrijitorilor chiar din clipa în care a păşit pe poartă. Momentan este ţinut sub supravghere, iar pe 1 iunie va putea primi şi vizitatori. 

de Sorin Tanţoş

la 27.05.2023, 11:02

Vezi și

Puiul de tigru begalez alb a sosit ieri după-masă de la o Grădina Zoologică din Ungaria. 

Pentru a se adapta noilor condiţii, îngrijitorii ţin micuţa felină sub observaţie şi au izolat-o de surioarele sale, Indira și Adelina. Puţin agitată din cauza călătoriei, Sasha a fost întâmpinată de îngrijitori, care au răsfăţat-o cum au ştiut ei mai bine. Puiul a fost hrănit întâi cu biberonul, iar apoi a savurat pentru prima dată hrana solidă.  

Pui de tigru bengalez, vedetă la ZOO Mureș 

De 1 Iunie, Sasha va putea fi admirată de către copiii care trec pragul Grădinii Zoologice Mureş, unde intrarea pentru ei va fi gratuită. Totodată, cei mici vor avea parte de un program special, care va include, pe lângă distracţie, şi multe activităţi meşteşugăreşti.   

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Sasha, un pui de tigru bengalez, este noua vedetă a Grădinii Zoologice din Târgu Mureș. Micuţa felină a fost adusă din Ungaria