Antena Meniu Search
x

Video Schior urmărit de urs pe Pârtia Cocoșul din Predeal. ”Măi, Moș Martin, du-te de aici că avem treabă!”

Un urs și-a făcut apariția pe Pârtia Cocoșul din Predeal, în fața unui grup de schiori, și nu s-a lăsat dus până când nu l-a alergat pe unul dintre ei timp de câteva minute.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 09.03.2021, 19:33

Vezi și
  • Ursul și-a făcut apariția pe Pârtia Cocoșul din Predeal, în fața unui grup de schiori.
  • Un schior a încercat să îl alunge, dar animalul s-a ținut după el preț de mai multe minute.

Schiorul a filmat animalul alergând în urma lui până când, într-un final, acesta a obosit și s-a întors în pădure. Cu mult calm, acesta i-a avertizat și pe ceilalți turiști aflați pe pârtie de prezența ursului și s-a asigurat că animalul nu le iese în cale celor aflați în coborâre.

”Măi, Moș Martin, du-te de aici ca avem treabă. Ești un zăpăcit! Eu zic să te duci în pădure. Fugi în pădure că după aia te iau aștia și cine știe pe unde ajungi”, se aude schiorul strigând către urs, pe filmarea făcută pe Pârtia Cocoșul din Predeal.

Urs văzut și pe Pârtia Subteleferic de la Predeal

Ulterior, jandarmii brașoveni au anunțat că au primit un apel la 112, la ora 13:10, prin care era semnalată prezența unui urs pe Pârtia Subteleferic de la Predeal.  

În acel caz, apelul a venit din partea unei persoane care se afla în teleschi și ne-a relatat că nu erau alte persoane în apropiere (care să fie în pericol), iar ursul a traversat pârtia.

Echipajul de jandamri a ajuns în aproximativ 2-3 minute la locul respectiv, însă nu a mai găsit ursul în acel loc și nici în împrejurimi.

Nu se știe deocamdată dacă este vorba despre același urs care le dă târcoale schiorilor pe pârtiile din Predeal.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Claudiu Loghin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Schior urmărit de urs pe Pârtia Cocoșul din Predeal. ”Măi, Moș Martin, du-te de aici că avem treabă!”