Antena Meniu Search
x

Curs valutar

SFÂRŞITUL LUMII vine pe 23 septembrie?! Teoreticienii Bibliei susţin că se împlineşte PROFEŢIA din Apocalipsa lui Ioan. Ce spune NASA

Adepţii teoriei conspiraţiei susţin că mâine, 23 septembrie, este ziua în care se împlineşte profeţia din Apocalipsa Sfântului Ioan.

de Redactia Observator

la 23.09.2017 , 20:47

Adepţii teoriei conspiraţiei susţin că 23 septembrie este ziua în care se împlineşte profeţia din Apocalipsa Sfântului Ioan, capitolul 12. 

Potrivit acestora, Nibiru sau Planeta X, care din anumite motive nu a fost detectată de NASA, urmează să se ciocnească cu planeta noastră, sâmbătă, ceea ce va duce la dispariţia rasei umane, scrie Metro.

Pasajul Revelaţia 12:1 spune: “Şi s-a arătat o mare minune în cer; o femeie îmbrăcată cu soarele şi luna sub picioarele ei, şi pe capul ei o coroană cu dousprăzece stele; Şi, fiind însărcinată, a strigat, fiind în travaliu şi în chin ca să nască”.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Deşi nu pare să însemne prea multe, autodeclaratul cititor de minţi, David Meade, afirmă că pasajul este dovada că niciunul dintre noi nu va mai vedea lumina zilei de duminică. 

El spune că “minunea din cer” se referă la eclipsa solară care a avut loc luna trecută şi că recentele uragane sunt dovada că un balet cosmic anunţă sfârşitul lumii.

Comunitatea ştiinţifică a respins afirmaţiile, spunând că acestea nu sunt bazate pe dovezi sau cercetări ştiinţifice. Jurnalistul şi fostul angajat din Ministerul Apărării din Marea Britanie, Nick Pope, a declarat că afirmaţiile apocaliptice au intenţii sinistre şi că acestea pot duce la panică. 

“Nibiru nu există. Lumea nu se va sfârşi pe 23 septembrie”, a spus Pope.

Explicaţia NASA

Teoria Nibiru circulă în mediul online de foarte mulţi ani, deși NASA a infirmat aceste informații.

NASA a explicat că planeta Nibiru nu există.

“Dacă Nibiru sau Planeta X ar fi reală și s-ar îndrepta către Terra, astronomii ar fi cercetat-o cu cel puțin deceniu în urmă și ar fi putut fi vizibilă, dar evident, nu există. Ește o farsă de pe internet”, au declarat experţii Agenţiei spaţiale americane. 

Sfârşitul lumii vine peste 83 de ani

Daniel Rothman, geofizician şi matematician în cadrul Institutului Tehnologic din Massachusetts (MIT), care a studiat fenomenul extensiilor în masă, susţine că următoarea catastrofă ce se va abate asupra Pământului este la distanţă de cel puţin 83 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Inedit » SFÂRŞITUL LUMII vine pe 23 septembrie?! Teoreticienii Bibliei susţin că se împlineşte PROFEŢIA din Apocalipsa lui Ioan. Ce spune NASA