Antena Meniu Search
x

La Sighişoara, ca în filmele western: un bărbat a intrat cu calul într-un bar

Scene de film western absurd, într-un bar din Sighişoara! Un bărbat a insistat să intre într-o cârciumă alături de animalul său de companie.

Vezi și

Scene de film western absurd, într-un bar din Sighişoara! Un bărbat a insistat să intre într-o cârciumă alături de animalul său de companie. Teoretic, nu ar fi fost nicio problemă dacă animalul lui de companie ar fi fost un bichon. Numai că discutăm despre un cal.

Tacticos, acest bărbat îşi face intrarea în bar. În urma lui, calul. Prezenţa animalului este salutată de meseni cu râsete isterice şi cântece de voie bună.

Probabil neobişnuit cu ieşirile în oraş, calul uită imediat de etichetă. Ceea ce lasă în urmă pe podeaua localului este o sarcină de coşmar pentru orice femeie de serviciu. 

Aburii alcolului par a înăbuşi simţurile clienţilor aşezaţi la mese. Unii contină să râdă în hohote şi să filmeze scena. Alţii mângâie preventiv calul, îngrijoraţi probabil că animalul ar putea face urât la băutură.

Imaginile, care au fost postate pe o reţea de socializare, au devenit virale. Peste 300.000 de oameni au văzut fimuleţul. Mulţi nu au apreciat însă isprava, arătându-se indignaţi de lipsa de respect arătată de proprietarul animalului atât pentru local, dar mai ales pentru cal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » La Sighişoara, ca în filmele western: un bărbat a intrat cu calul într-un bar