Antena Meniu Search
x

Spune-mi ce ZODIE eşti, ca să-ţi spun cum RĂCEŞTI! Gripă sau viroză?

Puţini ştiu că există o legătură între astre şi starea noastră de sănătate. Iată cum vei răci în acest sezon, în funcţie de zodie

Puţini ştiu că există o legătură între astre şi starea noastră de sănătate. Iată cum vei răci în acest sezon, în funcţie de zodie

BERBEC: Tu oricum suferi destul de des de dureri de cap şi migrene puternice, aşa că deja ai început să suferi din cauza schimbărilor bruşte de temperatură. Eşti şi puţin meteosensibil, aşa că în fiecare zi ploioasă, te simţi tot mai rău şi vrei vara înapoi.

TAUR: În acest sezon, sigur vei face laringita. O păţeşti cam în fiecare iarnă, iar explicaţia e simplă: taurii sunt predispuşi la probleme de sănătate în zona gâtului.

GEMENI: O răceală netratată poate duce la pneumonie, o afecţiune gravă la care, din păcate, Gemenii sunt predispuşi. Ai mare grijă de plămânii tăi în sezonul rece şi îmbracă-te adecvat, renunţa la băuturile reci.

RAC: Racii sunt predispuşi la afecţiuni de stomac. Aşadar, dacă eşti nativ al acestei zodii ai grijă ca un ulcer netratat poate reveni în sezonul rece.

LEU: Dacă ştii că ai probleme cu inima, ai grijă căci se pot transforma cu uşurinţă în insuficienţa cardiacă, din cauza unei răceli provocată de temperaturile scăzute. Toamna aceasta, Leii trebuie să aibă mare grijă de sistemul circulator.

FECIOARĂ: Chiar dacă nu prea răceşti, pe tine te pot afecta problemele hormonale, la care zodia ta este predispusă. Pe lângă ceaiuri şi tratamente recomandate de medicul specialist (care trebuie consultat dacă afecţiunea este supărătoare!) pe tine te-ar ajuta foarte mult meditaţia.

BALANŢA: Nu răceşti des, dar ai grijă de stomac şi de rinichi. Zodia ta este predispusă la a face ulcer sau insuficienţă renală.

SCORPION: Dacă răceşti – deja cazi la pat. Chiar şi un banal guturai te pune la pământ, din cauză că sistemul tău imunitar este extrem de slăbit.

SĂGETĂTOR: Stilul tău de viaţă agitat te face să uiţi să ai grijă de tine. Rişti să răceşti din cel mai banal motiv: nici nu ţi-ai dat seama că a venit toamna, aşa că te îmbraci cam subţire.

CAPRICORN: Problemele tale cu oasele şi aritculatiile se acutizează toamna şi iarna. Bea ceai de tătăneasa, datorită efectului antiinflamator.

VĂRSĂTOR: Vei avea probleme cu gâtul şi probabil vei suferi de amigdalita sau vei contacta o infecţie. În orice caz, e bine să mergi la medic încă de la primele simptome, căci la tine se agravează bolile extrem de repede.

PEŞTI: Dacă răceşti, sigur faci gripă. La tine nici măcar boala nu vine cu jumătăţi de măsură – de îndată ce te loveşte, te răpune şi te ţine zile bune la pat. Poţi preveni gripă dacă bei ceai combinat din tei, mentă şi busuioc şi alegi să faci un sport.

CITEŞTE ŞI Cel mai tare HOROSCOP! Află ce fel de ŞOFER eşti în funcţie de zodie

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Spune-mi ce ZODIE eşti, ca să-ţi spun cum RĂCEŞTI! Gripă sau viroză?