Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Și-ar vinde și umbra! Sunt cele mai LACOME ZODII din horoscop!

În timp ce unii nativi şi-ar da şi sufletul pentru cei dragi, alţii sunt egoişti şi fac totul doar pentru ei

de Redactia Observator

la 18.06.2015 , 09:31

În timp ce unii nativi şi-ar da şi sufletul pentru cei dragi, alţii sunt egoişti şi fac totul doar pentru ei

Rac

Chiar dacă au succes pe plan profesional, cei născuţi sub acest semn nu sunt caracterizaţi de lăcomia materială. Nu vor fi niciodată mulţumiţi cu dovezile de afecţiune din partea partenerilor şi trăiesc mereu cu impresia că nu li se acordă suficientă atenţie în viaţa de cuplu, mai ales că ei oferă atât de multe.

Articolul continuă după reclamă

Taur

Pentru că nu poate trăi dacă nu are un anumit confort, acest nativ ocupă locul trei în topul zodiilor lacome. Visează la o viaţă de lux, motiv pentru care vrea cât mai multe de la el şi de la partenerul de viaţă. Pe lângă asta, Taurul are o lăcomie atipică, cea culinară, astfel că aceasta poate fi stăpânită doar când are stomacul plin.

Scorpion

Pentru că are aşteptări mari de la jumătatea sa, îşi doreşte ca şi aceasta să i se dedice în totalitate. Cu alte cuvinte, partenerul de viaţă al unui Scorpion trebuie să lase totul pe planul secund, inclusiv familia sau jobul, altfel acest nativ va deveni posesiv şi lacom.

Capricorn

De departe, cea mai lacomă zodie este Capricornul. Lucurile în acest caz sunt cât se poate de simple: nativul în cauză nu se mulţumeşte niciodată cu puţin. Banii nu-i ajung niciodată şi are mereu pretenţii uriaşe când vine vorba de partenerul de viaţă, fără a oferi prea multe la schimb.

CITEȘTE ȘI NU te baza niciodată pe ele! PATRU ZODII care HABAR N-AU pe ce lume trăiesc

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Inedit » Și-ar vinde și umbra! Sunt cele mai LACOME ZODII din horoscop!