Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ce e al lor e pus deoparte! Sunt cele mai POSESIVE ZODII

Sunt spaima zodiacului și ar fi bine să nu te angajezi în relații aparte cu astfel de persoane. La urma urmei, ce e a lor... e a lor!

de Redactia Observator

la 23.03.2015 , 08:57

Sunt spaima zodiacului și ar fi bine să nu te angajezi în relații aparte cu astfel de persoane. La urma urmei, ce e a lor... e a lor!

Clasamentul zodiilor posesive:

LOCUL 1: TAUR, SAGETĂTOR, CAPRICORN 

Articolul continuă după reclamă

Aceşti nativi ocupă prima poziţie în topul zodiilor posesive, cu o dorinţă de afirmare în orice domeniu, indiferent de costuri. Când vine vorba de o relaţie, nativii din aceste trei zodii vor să deţină controlul absolut şi vor face totul pentru asta.

LOCUL 2: GEMENI, FECIOARĂ, SCORPION 

Aceste zodii recurg la posesivitate doar când simt că relaţia lor este în pericol, ori vor să se impună cu adevărat în faţa partenerului. Cu toate astea, sunt atât de dibace, încât jumătatea lor nici nu va sesiza noua luare de poziție.

LOCUL 3: BERBEC, LEU, PEŞTI 

Faţă de zodiile de pe primele două locuri, aceşti nativi sunt conştienţi de posesivitatea lor şi fac tot posibilul pentru a o stăpâni. Reuşesc să facă faţă cu brio situaţiilor dramatice şi nu vor da impresia că sunt tot timpul cu ochii pe partenerii lor.

MENŢIUNE: RAC, BALANŢĂ, VĂRSĂTOR 

Pentru că toate trei sunt zodii libertine, nu suportă să pună la jug partenerul de viaţă, ba chiar este posibil să-i acorde prea multă libertate. Pentru că încrederea este cuvântul care domină relaţia lor, nu vor să joace rolul de „jumătatea cicălitoare”, potrivit revistateo.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Inedit » Ce e al lor e pus deoparte! Sunt cele mai POSESIVE ZODII