Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sunt de neîmblânzit! Cele mai LIBERTINE ZODII

Libertatea este una dintre cele mai importante valori pentru aceste zodii

de Redactia Observator

la 06.03.2015 , 11:32

Libertatea este una dintre cele mai importante valori pentru aceste zodii

Unii dintre noi nu sunt făcuți pentru a accepta sau pentru a respecta anumite norme, și astfel se identifică precum persoane libertine.

GEMENI

Articolul continuă după reclamă

Gemenii sunt, în general, persoane foarte grăbite și extrem de ocupate. De aici pornește și sensibilitatea lor pentru libertate și, mai ales, pentru constrângerea acesteia. Ei nu agreează ideea de a le fi îngrădită libertatea. Bineînțeles că ei nu vor fi așa toată viața, însă niciodată nu vor respecta regulile strice impuse de ceilalți.

FECIOARĂ

Fecioarele sunt persoane sensibile și au numeroase temeri de care nu reușesc să scape niciodată iar acest lucru le face să nu își încredințeze sentimentele și secretele nimănui până când nu sunt convinse că persoana respectivă este de încredere. Libertatea lor se referă la o viață fără reguli, fără constrângeri și fără lucruri interzise.

SCORPION

Încearcă se să descopere mereu pe sine și să împingă limitele fără să se gândească la consecințe. Gândul că ar putea apărea cineva în viața scorpionului, care să îi impună anumite lucruri și să îi îngrădească libertatea, îl sperie pe nativ făcându-l astfel să fugă de angajamente și de responsabilități.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt imprevizibili și dezinhibați, le place aventura, le place să experimenteze lucruri noi, să cunoască oameni noi, sa isi testeze limitele si sa nu tina cont de nimic altceva decat de propria satisfactie.

Pentru ca nativul varsator este tot timpul pus pe treaba, se misca, se plimba, cunoaste oameni, cunoaste locuri, experimenteaza lucruri noi si inovatoare, nu va putea niciodata sa se adapeze unei situatii in care ii sunt constranse drepturile.

Ii place sa se exprime liber, sa se exteriorizeze, sa nu se simta constrans in niciun fel, sa nu i se interzica nimic, sa nu i se impuna anumite reguli si restrictii pe care nu le va respecta niciodata pentru ca nu este facut pentru asa ceva.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Inedit » Sunt de neîmblânzit! Cele mai LIBERTINE ZODII